BEDRIJFSKLEDING VOOR ELKE TOEPASSING

Kies je voor de comfortabele en gepersonaliseerde bedrijfskleding van C-Bright? Dan win je drie keer. Want je krijgt goed zittende en sterke bedrijfskleding die lang meegaat, je hebt een handige tool om je visibiliteit en herkenbaarheid te vergroten én je krijgt een oplossing die helemaal aangepast is aan de werkomstandigheden en taken van je werknemers.

RUIME ERVARING

Bij C-Bright hebben we veel ervaring in de meest uiteenlopende sectoren en industrieën. We weten dus perfect wat jouw medewerkers nodig hebben en begeleiden je naar de juiste werkkleding. Je krijgt proactief advies en we bekijken op elk moment het hele plaatje. We toetsen je vraag aan je behoeften en komen zo tot de ideale oplossing. Kortom: bij C-Bright vind je de ideale bedrijfskleding voor elke toepassing.

TOPKWALITEIT

C-Bright staat garant voor topkwaliteit. Wij leveren alleen bedrijfskleding die sterk, duurzaam en comfortabel is. Zo helpen we je om kosten te besparen en het werkcomfort van je medewerkers te verhogen. In ons ruime assortiment vind je bedrijfskleding van verschillende merken die zich allemaal geëngageerd hebben om ecologisch en eerlijk te produceren. En dankzij onze expertise in zeefdrukken, transferdrukken en borduren ben je er ook zeker van dat je bedrijfskleding duurzaam gepersonaliseerd is.

Bedrijfskleding met geborduurd logo-C-Bright-Apok
Bedrijfskleding met geborduurd logo-C-Bright-Apok
Bedrijfskleding met logo -C-Bright-Belfius
Bedrijfskleding - C-Bright - Belfius
Gepersonaliseerde bedrijfskleding-C-Bright-Culot
Bedrijfskleding - C-Bright - Culot
Bedrijfskleding-C-Bright-DB-Gardens
Bedrijfskleding - C-Bright - DB Gardens
Bedrijfskleding borduren-C-Bright-Etex
Bedrijfskleding - C-Bright - Etex
Bedrijfskleding-C-Bright-hemd met logo
Bedrijfskleding - C-Bright - hemden
Bedrijfskleding-C-Bright-Hittepers
Bedrijfskleding - C-Bright - Hittepers
Bedrijfskleding-C-Bright-Hof-ter-Imde
Bedrijfskleding - C-Bright - Hof ter Imde
Bedrijfskleding-C-Bright-Kinepolis
Bedrijfskleding - C-Bright - Kinepolis
Bedrijfskleding gepersonaliseerd bedrukken
Bedrijfskleding gepersonaliseerd bedrukken
Bedrijfskleding-C-Bright-geborduurd logo
Bedrijfskleding-C-Bright-geborduurd logo
Bedrijfskleding-C-Bright-ProFunctional
Bedrijfskleding - C-Bright - ProFunctional
Bedrijfskleding-C-Bright-Strada
Bedrijfskleding - C-Bright - Strada
Bedrijfskleding met logo -C-Bright-the-belgian
Bedrijfskleding - C-Bright - the belgian
{"visible_panels":"5","width":"300","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"5","max_openedaccordion_size":"100%","open_panel_on":"hover","shadow":"false","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

WAAROM KIEZEN VOOR C-BRIGHT?

C-Bright biedt jouw bedrijf duurzame maatoplossingen waarmee je je zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert. Dat doen we door uitgebreid tijd te maken: we luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in.

We denken met je mee, bekijken het totaalplaatje en geven je proactief advies dat helemaal aangepast is aan je situatie en behoeften. Zo vinden we altijd de beste oplossing voor je veiligheidskleding, bedrijfskleding, beschermingsmiddelen, gadgets en visibiliteit.

Duurzaam

99%

Expertise

99%

Kwaliteitsvol

99%

Fair Wear

90%

Apok NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.


Louis Culot Keukenwerkbladen

“Wij werken al heel lang samen met C-Bright. Ik ken Johan nog uit zijn vorige professionele leven en weet dus dat hij staat voor kwaliteit. C-Bright is onze partner voor belettering en print, werkkleding, werkhandschoenen, vlaggen en kleine gadgets. Ze hebben een heel groot aanbod aan werk- en veiligheidskleding in verschillende prijsklassen. Ik vind dus altijd de oplossing op maat van mijn behoeftes en budget.”

Lees hier de volledige testimonial.


Tim Culot

CTC Moyson

“De grote meerwaarde van C-Bright? Dat is hun ervaring en expertise. Ze kennen hun vak en voelen heel goed aan wat je precies nodig hebt. Ze beseffen wat een job inhoudt en kunnen zich helemaal in je leefwereld inleven. Ze hebben mij veel advies gegeven en mij bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kleding en schoenen. Ik ben dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en producten. Wie professioneel advies en duurzame werkkleding en werkschoenen van topkwaliteit zoekt, kan ik C-Bright zeker aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Marc Moyson

Dierenartsencentrum Anthemis

“Ik kan een samenwerking met C-Bright aan iedereen aanbevelen. Ze reiken goede ideeën aan, denken mee, zorgen voor een vlotte levering, en hun producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking!”

Lees hier de volledige testimonial.


Pieter Vanacker

Tekstueel

“Ik werk graag samen met C-Bright omdat ze heel goed zijn in wat ze doen en je ontzorgen. Je hoeft maar één keer te zeggen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Ik stel het vooral op prijs dat ze niet louter uitvoeren wat je zegt. Ze denken mee en creëren zo toegevoegde waarde. Onze creatieve relatiegeschenken zijn daar een mooi voorbeeld van.”

Lees hier de volledige testimonial.


Sara Reymen

Licht coaching

“Ik werk graag met C-Bright samen, omdat ze je met raad en daad bijstaan én heel open communiceren. Ze zijn van hun woord en respecteren altijd de afgesproken timing.”

Lees hier de volledige testimonial.


Hadep NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.


Endo Projects

“C-Bright is een familiaal bedrijf met een vlakke structuur. En dat is een voordeel. Iedereen weet wie je bent en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Zo kun je efficiënt handelen. Het is een laagdrempelige onderneming waar heel professioneel gewerkt wordt. Een sterke combinatie. Bovendien leveren ze kwaliteit voor een competitieve prijs. De uitgebreide service krijg je daarbovenop. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking en kan C-Bright aan iedereen aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Cédric Daems

OpmerKelijk

“C-Bright heeft een collectie die je niet overal vindt. Ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten en slagen er altijd in om onze ideeën te verwezenlijken. Johan en Tiny zijn zeer gedreven en enthousiast. Je merkt aan alles dat ze echt aan je vraag of behoefte willen voldoen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Katlijn Voordeckers

Keukens De Wolf

“Mijn eerste samenwerking met C-Bright is uiterst vlot verlopen. Ik stelde vooral hun persoonlijke aanpak op prijs. Johan denkt met je mee en begeleidt je naar de bedrijfskleding die helemaal aan je behoeften aangepast is.”

Lees hier de volledige testimonial.


Garage Bogemans

“Wij zullen in de toekomst zeker nog met C-Bright samenwerken. Hun aanbod is heel uitgebreid en beperkt zich niet tot werkkleding. Ze kunnen ook je partner zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken. Zo hebben we onze nieuwe hoesjes om boorddocumenten in op te bergen bij hen besteld. Die hoesjes waren perfect uitgevoerd maatwerk. Het is heel handig om voor al je behoeftes bij dezelfde partner terecht te kunnen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Axelle Van Lint

Elektro Beukelaers

“De mensen van C-Bright onderscheiden zich door hun vermogen om mee te denken. Als je hen vertelt wat je nodig hebt en wenst, dan krijg je uitgebreid advies op maat. Ze vinden het erg belangrijk om je het product te leveren dat helemaal voldoet aan je behoeften. En als ze dat niet in hun aanbod hebben, gaan ze op zoek tot ze de ideale oplossing hebben.”

Lees hier de volledige testimonial


Ronny Beukelaers