c-bright sign

Persoonlijke relatiegeschenken voor professioneel succes

Als ondernemer of bedrijfsleider weet je het als geen ander: persoonlijke relaties zijn de sleutel tot zakelijk succes. Een sterke band met je klanten, leveranciers, partners en medewerkers vormt het fundament van de groei van je bedrijf.

Een doelgericht relatiegeschenk kan deze persoonlijke relaties een stevig duwtje in de rug geven. En daar wordt ook jouw onderneming beter van!

Feestelijke relatiegeschenken

Waarvoor dient een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk is een cadeau dat je in naam van je bedrijf schenkt aan je zakenrelaties om:

  • De wederzijdse relatie te versterken
  • Je waardering voor de relatie te tonen
  • Een speciale gelegenheid te vieren

Bovendien is het een manier om offline op te vallen. Ons team helpt je om impact te maken met je relatiegeschenk.

Relatiegeschenken voor elk budget en elke stijl

Denk je nu spontaan aan een bedrukte pen of een drinkfles? Dit soort handige gadgets zijn tijdloze favorieten. Ze zijn praktisch voor iedereen en blijven bovendien een lange tijd in gebruik waardoor je merk zichtbaar blijft. Maar de mogelijkheden gaan nog veel breder.

In het ruime assortiment relatiegeschenken van C-Bright vind je alle klassiekers én meer.

Gadget-C-Bright-EV bedrukte mok

Praktische toppers

Entertainende geschenken

Leg de nadruk op duurzaamheid

Bekijk onze duurzame en ecologische producten

Opvallende artikelen

Deze gepersonaliseerde levensmiddelen zijn echt iets voor jou. Of val letterlijk op met een fluohesje!

Pakketformules: perfect voor elke gelegenheid

Niets zegt duidelijker “Bedankt!” of “Goed gedaan!” dan een pakket gevuld met zorgvuldig uitgekozen geschenken.

Paketten voor Kerstmis en Nieuwjaar

De eindejaarsperiode is het uitgelezen moment om relaties te bedanken voor wat jullie afgelopen jaar hebben bereikt, en om vooruit te blikken naar succesvolle toekomstige samenwerkingen. C-Bright ontwikkelde net daarom een speciaal aanbod Kerstpakketten.

Laat je verder inspireren door ons team of lees onze blog ‘Originele relatiegeschenken voor eindejaar? 8 trends

Speciale gelegenheden en mijlpalen

Heb je iets te vieren zoals een vijfjarige samenwerking, een werkjubileum, een huwelijk of pensioen? Maak indruk met een pakket op maat zoals onze verwenpakketten met lekkere hapjes of persoonlijke verzorgingsproducten. Voeg een kaars of een gezelschapsspelletje toe en je geeft alle ingrediënten voor een sfeervolle avond.

Relatiegeschenk-C-Bright-Always-look-on-the-bright-side-of-life
Relatiegeschenk - C-Bright - Always look on the bright side of life
C-Bright Sign All Green mok en balpen coronaproof relatiegeschenk
C-Bright Sign All Green mok en balpen coronaproof relatiegeschenk
Relatiegeschenk-C-Bright-Rugzak
Relatiegeschenk-C-Bright-Rugzak
Relatiegeschenk-C-Bright-Belgische-keurslager gepersonaliseerde paraplu
Relatiegeschenk-C-Bright-Belgische-keurslager gepersonaliseerde paraplu
Relatiegeschenk-C-Bright- gepersonaliseerde paraplu
Relatiegeschenk-C-Bright- gepersonaliseerde paraplu
Relatiegeschenk-C-Bright-Rugzak
Relatiegeschenk-C-Bright-Rugzak
Relatiegeschenk-C-Bright-Garage-Bogemans
Relatiegeschenk - C-Bright - Garage Bogemans
Relatiegeschenk-C-Bright-Kerst
Relatiegeschenk- C-Bright - Kerst
Relatiegeschenk-C-Bright-Party
Relatiegeschenk - C-Bright - Party
Relatiegeschenk-C-Bright-Senator-balpen-Endo-Projects
Relatiegeschenk- C-Bright - Senator balpen Endo-Projects
Relatiegeschenk-C-Bright gepersonaliseerde flacon
Relatiegeschenk-C-Bright gepersonaliseerde flacon
Relatiegeschenk-C-Bright-Thomas-Auto gepersonaliseerde tas
Relatiegeschenk-C-Bright-Thomas-Auto gepersonaliseerde tas
Relatiegeschenk-C-Bright-Umami verzorgingsset
Relatiegeschenk-C-Bright-Umami verzorgingsset
Relatiegeschenk- C-Bright - You are Flamazing
Relatiegeschenk- C-Bright - You are Flamazing
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"5","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"false","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Bij C-Bright begrijpen we het belang van personalisatie. We hebben het er uitgebreid over in onze blog ‘Boost je merkbeleving met originele relatiegeschenken’.  Laat je bijstaan door C-Bright. We denken mee over welke items die specifieke klant of die uitmuntende medewerker echt blij zullen maken.

We nemen ook de missie en visie van je bedrijf, die van je klant, en de persoonlijke interesses van je zakenrelatie ter harte. Zo pak jij uit met een relatiegeschenk met langdurige impact.

Contacteer de experten van C-Bright vandaag nog. We zetten je op weg met een glimlach en jarenlange ervaring.

Hoe personaliseer je relatiegeschenken bij C-Bright?

Een relatiegeschenk personaliseren doe je in 3 eenvoudige stappen:

  1. Bekijk ons uitgebreide assortiment relatiegeschenken
  2. Selecteer het gewenste geschenk en personaliseer met jouw branding of boodschap
  3. Bestel eenvoudig online. C-Bright doet de rest.

Heb je vragen? Wens je een specifieke oplage of personalisatie die niet bij de standaard opties in onze webshop staat? Contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden.

WAAROM C-BRIGHT?

Klanten kiezen niet voor niets voor onze relatiegeschenken! We bieden de volgende voordelen:

Duurzaamheid

Onze maatschappij en daarmee ook jij en jouw zakenrelaties gaan steeds bewuster om met de impact de we maken op onze planeet. In het assortiment van C-Bright vind je daarom een selectie aan duurzame en ecologische relatiegeschenken. Zorgvuldig geselecteerd op hun milieubewust karakter.

Expertise

Je zoekt een origineel relatiegeschenk dat het gewenste effect heeft op jouw zakenrelaties. Maar je wil ook iets dat past in je budget. Onze experten begeleiden je zorgvuldig om het perfecte gepersonaliseerde relatiegeschenk of pakket te selecteren.

Kwaliteit

Kwaliteit is de rode draad in alles wat we doen. In het assortiment relatiegeschenken van C-Bright tref je alleen maar items aan die bruikbaar, degelijk en betrouwbaar zijn. Ze weerspiegelen de goede kwaliteit die jouw zakenrelaties van jou verwachten.

Fair wear

Kies je voor textiel van C-Bright als relatiegeschenk, dan kies je voor eerlijke en rechtvaardige werkomstandigheden voor degenen die betrokken zijn bij het productieproces. We hechten veel belang aan actieve inzet voor sociale verantwoordelijkheid en transparantie in de toeleveringsketen van de merken in ons aanbod. Zo ben jij zeker van een verantwoorde keuze.

Apok NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.


Louis Culot Keukenwerkbladen

“Wij werken al heel lang samen met C-Bright. Ik ken Johan nog uit zijn vorige professionele leven en weet dus dat hij staat voor kwaliteit. C-Bright is onze partner voor belettering en print, werkkleding, werkhandschoenen, vlaggen en kleine gadgets. Ze hebben een heel groot aanbod aan werk- en veiligheidskleding in verschillende prijsklassen. Ik vind dus altijd de oplossing op maat van mijn behoeftes en budget.”

Lees hier de volledige testimonial.


Tim Culot

CTC Moyson

“De grote meerwaarde van C-Bright? Dat is hun ervaring en expertise. Ze kennen hun vak en voelen heel goed aan wat je precies nodig hebt. Ze beseffen wat een job inhoudt en kunnen zich helemaal in je leefwereld inleven. Ze hebben mij veel advies gegeven en mij bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kleding en schoenen. Ik ben dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en producten. Wie professioneel advies en duurzame werkkleding en werkschoenen van topkwaliteit zoekt, kan ik C-Bright zeker aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Marc Moyson

Dierenartsencentrum Anthemis

“Ik kan een samenwerking met C-Bright aan iedereen aanbevelen. Ze reiken goede ideeën aan, denken mee, zorgen voor een vlotte levering, en hun producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking!”

Lees hier de volledige testimonial.


Pieter Vanacker

Tekstueel

“Ik werk graag samen met C-Bright omdat ze heel goed zijn in wat ze doen en je ontzorgen. Je hoeft maar één keer te zeggen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Ik stel het vooral op prijs dat ze niet louter uitvoeren wat je zegt. Ze denken mee en creëren zo toegevoegde waarde. Onze creatieve relatiegeschenken zijn daar een mooi voorbeeld van.”

Lees hier de volledige testimonial.


Sara Reymen

Licht coaching

“Ik werk graag met C-Bright samen, omdat ze je met raad en daad bijstaan én heel open communiceren. Ze zijn van hun woord en respecteren altijd de afgesproken timing.”

Lees hier de volledige testimonial.


Hadep NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.


Endo Projects

“C-Bright is een familiaal bedrijf met een vlakke structuur. En dat is een voordeel. Iedereen weet wie je bent en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Zo kun je efficiënt handelen. Het is een laagdrempelige onderneming waar heel professioneel gewerkt wordt. Een sterke combinatie. Bovendien leveren ze kwaliteit voor een competitieve prijs. De uitgebreide service krijg je daarbovenop. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking en kan C-Bright aan iedereen aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Cédric Daems

OpmerKelijk

“C-Bright heeft een collectie die je niet overal vindt. Ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten en slagen er altijd in om onze ideeën te verwezenlijken. Johan en Tiny zijn zeer gedreven en enthousiast. Je merkt aan alles dat ze echt aan je vraag of behoefte willen voldoen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Katlijn Voordeckers

Keukens De Wolf

“Mijn eerste samenwerking met C-Bright is uiterst vlot verlopen. Ik stelde vooral hun persoonlijke aanpak op prijs. Johan denkt met je mee en begeleidt je naar de bedrijfskleding die helemaal aan je behoeften aangepast is.”

Lees hier de volledige testimonial.


Garage Bogemans

“Wij zullen in de toekomst zeker nog met C-Bright samenwerken. Hun aanbod is heel uitgebreid en beperkt zich niet tot werkkleding. Ze kunnen ook je partner zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken. Zo hebben we onze nieuwe hoesjes om boorddocumenten in op te bergen bij hen besteld. Die hoesjes waren perfect uitgevoerd maatwerk. Het is heel handig om voor al je behoeftes bij dezelfde partner terecht te kunnen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Axelle Van Lint

Elektro Beukelaers

“De mensen van C-Bright onderscheiden zich door hun vermogen om mee te denken. Als je hen vertelt wat je nodig hebt en wenst, dan krijg je uitgebreid advies op maat. Ze vinden het erg belangrijk om je het product te leveren dat helemaal voldoet aan je behoeften. En als ze dat niet in hun aanbod hebben, gaan ze op zoek tot ze de ideale oplossing hebben.”

Lees hier de volledige testimonial


Ronny Beukelaers

Klaar voor de volgende (veilige) stap?