c-bright safe

Professionele veiligheidsschoenen

Duurzaam, kwalitatief en aangeraden door experten

Veiligheidsschoenen vormen letterlijk en figuurlijk de basis van een veilige werkomgeving. C-Bright begrijpt het belang van de juiste uitrusting om veiligheidsrisico’s op de werkvloer tot een minimum te beperken. Daarom staan onze ervaren experten je bij met advies op maat.

Veiligheidschoenen-C-Bright

3 redenen om van veiligheidsschoenen een prioriteit te maken

In sommige sectoren en werkomstandigheden ben je als werkgever wettelijk verplicht om persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen aan te bieden aan je medewerkers. Maar ook als er geen wettelijke verplichting geldt, is het een verstandige keuze om van veiligheidsschoenen een prioriteit te maken. 

1. Bescherm je medewerkers tegen werkongevallen

Net zoals jij willen je medewerkers op het eind van de werkdag gezond en wel terug naar huis keren. Voeten zijn kwetsbare lichaamsdelen en een ongeluk is snel gebeurd. Investeer daarom in veiligheidsschoenen. Ze beschermen tegen vallende voorwerpen, elektrische schokken, chemische producten, hitte, uitglijden, scherpe voorwerpen en andere gevaarlijke situaties op de werkvloer.

Tip: kijk zeker ook eens na of je verzekering bepaalde eisen stelt rond veiligheidsschoenen. Of misschien krijg je wel een korting als je investeert in veiligere werkomstandigheden.

2. Versterk je bedrijfsimago

Zowel bij werknemers, klanten als zakenpartners komt het goed over wanneer jij zorg draagt voor je team en jezelf. Het onderlijnt je verantwoordelijkheidszin en professionaliteit.

3. Verhoog de productiviteit van je team

Dankzij aangepaste veiligheidsschoenen voelen je medewerkers zich veiliger tijdens het uitvoeren van hun werk. Zo vergroot je hun vertrouwen en welzijn, wat een positief effect heeft op de algehele productiviteit in je bedrijf.

Werknemers in wegenbouw met veiligheidsschoenen

Ontdek ons uitgebreid gamma veiligheidsschoenen

Goede en comfortabele veiligheidsschoenen zijn maatwerk. Bij C-Bright analyseren we gedetailleerd alle risico’s van jouw specifieke werkomgeving.

  • Hoe ver moet je wandelen? 
  • Werk je binnen of buiten? 
  • Moet je vaak hurken of op je knieën zitten? 

Deze en nog vele andere vragen kan je van ons verwachten. Zo vinden we samen de ideale veiligheidsschoen voor jou en je medewerkers in ons uitgebreide assortiment.

Veiligheidschoenen-C-Bright-Elten-2
Veiligheidschoenen-C-Bright-Elten-2
Werkschoenen kopen
Werkschoenen kopen
Veiligheidschoenen-C-Bright
Veiligheidschoenen - C-Bright - Elten
Veiligheidschoenen - C-Bright - Elten Senex
Veiligheidschoenen-C-Bright-Elten-Senex
Veiligheidschoenen - C-Bright - Elten Sander
Veiligheidschoenen-C-Bright-Elten-Sander
Veiligheidschoenen kopen - C-Bright
Veiligheidschoenen kopen - C-Bright
Veiligheidschoenen - C-Bright - Elten Senex
Veiligheidschoenen - C-Bright - Elten Senex
{"visible_panels":"4","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"5","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"false","autoplay":"true","mouse_wheel":"false"}

WAAROM C-BRIGHT?

Klanten kiezen niet voor niets voor onze veiligheidsschoen! We bieden de volgende voordelen:

Duurzaamheid

In ons assortiment vind je enkel merken die garant staan voor een robuuste schoen die letterlijk en figuurlijk tegen een stootje kan. Zo ben je zeker van betrouwbare bescherming en duurzame kwaliteit.

Expertise

Jij wil een veiligheidsschoen die voldoet aan de hoogste normen op het vlak van veiligheid en comfort. Maar je wil natuurlijk ook een veiligheidsschoen op maat van jouw behoeften op de werkvloer. Onze experten begeleiden je zorgvuldig om de perfecte veiligheidsschoen te selecteren.

Kwaliteit

Kwaliteit is de rode draad in alles wat we doen. Ervaar de meerwaarde van ongeëvenaarde kwaliteit dankzij onze zorgvuldig geselecteerde collectie veiligheidsschoenen.

Fair wear

Kies je voor veiligheidsschoenen van C-Bright, dan kies je voor eerlijke en rechtvaardige werkomstandigheden voor degenen die betrokken zijn bij het productieproces. We hechten veel belang aan actieve inzet voor sociale verantwoordelijkheid en transparantie in de toeleveringsketen van de merken in ons aanbod. Zo ben jij zeker van een verantwoorde keuze.

Apok NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.


Louis Culot Keukenwerkbladen

“Wij werken al heel lang samen met C-Bright. Ik ken Johan nog uit zijn vorige professionele leven en weet dus dat hij staat voor kwaliteit. C-Bright is onze partner voor belettering en print, werkkleding, werkhandschoenen, vlaggen en kleine gadgets. Ze hebben een heel groot aanbod aan werk- en veiligheidskleding in verschillende prijsklassen. Ik vind dus altijd de oplossing op maat van mijn behoeftes en budget.”

Lees hier de volledige testimonial.


Tim Culot

CTC Moyson

“De grote meerwaarde van C-Bright? Dat is hun ervaring en expertise. Ze kennen hun vak en voelen heel goed aan wat je precies nodig hebt. Ze beseffen wat een job inhoudt en kunnen zich helemaal in je leefwereld inleven. Ze hebben mij veel advies gegeven en mij bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kleding en schoenen. Ik ben dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en producten. Wie professioneel advies en duurzame werkkleding en werkschoenen van topkwaliteit zoekt, kan ik C-Bright zeker aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Marc Moyson

Dierenartsencentrum Anthemis

“Ik kan een samenwerking met C-Bright aan iedereen aanbevelen. Ze reiken goede ideeën aan, denken mee, zorgen voor een vlotte levering, en hun producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking!”

Lees hier de volledige testimonial.


Pieter Vanacker

Tekstueel

“Ik werk graag samen met C-Bright omdat ze heel goed zijn in wat ze doen en je ontzorgen. Je hoeft maar één keer te zeggen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Ik stel het vooral op prijs dat ze niet louter uitvoeren wat je zegt. Ze denken mee en creëren zo toegevoegde waarde. Onze creatieve relatiegeschenken zijn daar een mooi voorbeeld van.”

Lees hier de volledige testimonial.


Sara Reymen

Licht coaching

“Ik werk graag met C-Bright samen, omdat ze je met raad en daad bijstaan én heel open communiceren. Ze zijn van hun woord en respecteren altijd de afgesproken timing.”

Lees hier de volledige testimonial.


Hadep NV

“We hebben de kwaliteit van de kleding eerst getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Lees hier de volledige testimonial.


Endo Projects

“C-Bright is een familiaal bedrijf met een vlakke structuur. En dat is een voordeel. Iedereen weet wie je bent en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Zo kun je efficiënt handelen. Het is een laagdrempelige onderneming waar heel professioneel gewerkt wordt. Een sterke combinatie. Bovendien leveren ze kwaliteit voor een competitieve prijs. De uitgebreide service krijg je daarbovenop. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking en kan C-Bright aan iedereen aanbevelen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Cédric Daems

OpmerKelijk

“C-Bright heeft een collectie die je niet overal vindt. Ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten en slagen er altijd in om onze ideeën te verwezenlijken. Johan en Tiny zijn zeer gedreven en enthousiast. Je merkt aan alles dat ze echt aan je vraag of behoefte willen voldoen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Katlijn Voordeckers

Keukens De Wolf

“Mijn eerste samenwerking met C-Bright is uiterst vlot verlopen. Ik stelde vooral hun persoonlijke aanpak op prijs. Johan denkt met je mee en begeleidt je naar de bedrijfskleding die helemaal aan je behoeften aangepast is.”

Lees hier de volledige testimonial.


Garage Bogemans

“Wij zullen in de toekomst zeker nog met C-Bright samenwerken. Hun aanbod is heel uitgebreid en beperkt zich niet tot werkkleding. Ze kunnen ook je partner zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken. Zo hebben we onze nieuwe hoesjes om boorddocumenten in op te bergen bij hen besteld. Die hoesjes waren perfect uitgevoerd maatwerk. Het is heel handig om voor al je behoeftes bij dezelfde partner terecht te kunnen.”

Lees hier de volledige testimonial.


Axelle Van Lint

Elektro Beukelaers

“De mensen van C-Bright onderscheiden zich door hun vermogen om mee te denken. Als je hen vertelt wat je nodig hebt en wenst, dan krijg je uitgebreid advies op maat. Ze vinden het erg belangrijk om je het product te leveren dat helemaal voldoet aan je behoeften. En als ze dat niet in hun aanbod hebben, gaan ze op zoek tot ze de ideale oplossing hebben.”

Lees hier de volledige testimonial


Ronny Beukelaers

Klaar voor de volgende (veilige) stap? 

Wil je meer weten over veiligheidsschoenen? Lees onze blog: 5 tips om de ideale veiligheidsschoen te kopen of neem contact met ons op. We helpen jou met een glimlach en bakken ervaring!