C-Bright: bedrijven ondersteunen met gepersonaliseerde veiligheidskleding, bedrijfskleding én visibiliteit

Welkom bij C-Bright! Wij zijn Tiny en Johan, twee gepassioneerde mensen die jouw bedrijf willen helpen met kwaliteitsvolle oplossingen op maat. We luisteren naar jouw wensen en denken met je mee. Zo kunnen we jouw bedrijf de beste oplossingen aanbieden voor je bedrijfskleding, veiligheidskleding en visibiliteit.

Duurzame maatoplossingen bieden

Onze drijfveer als ondernemers gaat veel verder dan omzet draaien. Wij willen niet verkopen om te verkopen, maar met onze drie pijlers Sign, Work en Safe duurzame maatoplossingen aanbieden. Oplossingen waarmee je de zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid van je bedrijf nog meer professionaliseert en je herkenbaar profileert.

Nieuwe branding, nieuwe naam

Door de jaren heen hebben we ons aanbod aan bedrijfskleding, belettering en signalisatie uitgebreid. Zo kan je ook bij ons terecht voor originele gadgets, veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Die toename aan activiteiten maakte dat de naam C-Work de lading niet meer dekte. Dus kozen we in 2017 voor een volledige rebranding én een nieuwe naam: C-Bright. Ondertussen is onze dienstverlening ook met exclusieve relatiegeschenken uitgebreid én hebben we een eigen webshop.dienstverlening. We kregen ook almaar meer de vraag om bedrijfskleding van een logo of bedrukking te voorzien, en bouwden die pijler daarom – samen met dienstverlening in signalisatie en belettering – verder uit.

Een vliegende start

C-Bright heeft zijn wortels in de bedrijfskleding. In april 2014 richtten we C-Work op, een bedrijf dat gespecialiseerd was in hoogwaardige bedrijfskleding. Daarmee namen we een vliegende start, want onze klanten waren zeer tevreden over de kwaliteit en onze dienstverlening. We kregen ook almaar meer de vraag om bedrijfskleding van een logo of bedrukking te voorzien? Daarom bouwden we die pijler samen met dienstverlening in belettering verder uit.

Altijd op maat

De sleutelwoorden in onze aanpak? Uitgebreid tijd voor jou maken. We luisteren naar je verhaal en leven ons helemaal in de werkomgeving en de werkomstandigheden van je medewerkers in. We bekijken het totaalplaatje en geven je advies dat helemaal is aangepast aan jouw situatie en behoeften.


Professionaliteit versterken

Kwaliteit staat centraal in onze bedrijfsfilosofie. Je vindt bij ons alleen producten die wij zelf ook zouden kopen. Alles wat we aanbieden is duurzaam, ecologisch vervaardigd, kwaliteitsvol en gelabeld als ‘fair wear’.
Bovendien streven we naar totaaloplossingen waarbij elke pijler van ons concept je professionaliteit versterkt. Dankzij die aanpak straal je vertrouwen en herkenbaarheid uit.

Duurzaam

99%

Expertise

99%

Kwaliteitsvol

99%

Fair Wear

90%

DRIE EXPERTISEDOMEINEN

SIGN, WORK EN SAFE VORMEN DE DRIE PIJLERS IN ONS AANBOD

Met Sign vergroten we de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je bedrijf. Een nieuwe huisstijl? Professionele print- en beletteringoplossingen? Of duurzame gadgets? Dankzij Sign wordt je profilering heel zichtbaar!

Met Work gaan we op basis van je werkomgeving en bedrijfsgewoontes op zoek naar de meest comfortabele (gepersonaliseerde) bedrijfskleding en werkschoenen. We vertrekken altijd vanuit jouw concrete situatie en behoeftes. Zo ben je zeker van de beste oplossing.

Met Safe gaan we nog een stapje verder: we bieden je een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen aan. Zo werken jij en je medewerkers niet alleen comfortabel, maar ook veilig. De kans op arbeidsongevallen daalt.

ONZE MISSIE

C-Bright is dé partner voor kmo’s en grote bedrijven die zich professioneel en herkenbaar willen profileren. We streven ernaar om je met de optimale combinatie van oerdegelijke kwaliteit en de perfecte uitstraling vertrouwen en herkenbaarheid te laten genereren bij je klanten, opdrachtgevers, leveranciers en prospects.

Met onze pijler Sign zorgen we voor totaaloplossingen op het vlak van drukwerk, belettering en (fair wear) gadgets die je profilering veel zichtbaarder maken. Met Work analyseren we je werkomgeving en bedrijfsgewoontes en vertalen we die naar de beste keuze voor je bedrijfskledij en werkschoenen. En met Safe gaan we nog een stapje verder. We geven je advies over gespecialiseerde producten die jou en je medewerkers veilig laten werken. Hierdoor zal het risico op arbeidsongevallen ook verminderen.

ONZE VISIE

Voor elk bedrijf is het ontzettend belangrijk om eruit te springen en naamsbekendheid te genereren. Bij C-Bright willen we je bedrijf naar een hogere dimensie van profilering tillen door je totaaloplossingen te bieden. Zo ondersteunen en optimaliseren we je professionele zichtbaarheid, bedrijvigheid en veiligheid. Binnen én buiten je bedrijf.

Door je bedrijfsprofilering enerzijds te vertalen in de uitstraling van je merk en anderzijds in de bedrijfskleding en veilige werkomgeving van je medewerkers, versterk je je geloofwaardigheid voor klanten en prospects. Maar ook je medewerkers zullen gelukkiger zijn door een groter gevoel van samenhorigheid en veiligheid. En zo verhoogt hun betrokkenheid met het bedrijf.

Kortom: we zetten bij C-Bright je bedrijfsuitstraling graag in de kijker en creëren zowel intern als extern waardevolle ambassadeurs die je merk op een positieve manier kunnen beleven.

HET ENTHOUSIASTE TEAM VAN C-BRIGHT STAAT ALTIJD VOOR JE KLAAR!

JOHAN DE MULDER | MEDEZAAKVOERDER

“Bij C-Bright luisteren we naar onze klanten. Want dat is de enige manier om de juiste oplossingen te vinden. Wij denken mee en geven proactief en professioneel advies dat helemaal aangepast is aan hun situatie en behoeften.

Een aanpak die werkt! Het bewijs? Ik zie heel regelmatig mensen rondlopen in werkkledij of veiligheidsschoenen die wij járen geleden geleverd hebben. Een teken van onze kwaliteit. Dat schenkt mij veel voldoening.”

TINY CAMMAERT | MEDEZAAKVOERDER

“Ik vind het heel belangrijk om in alles wat we doen klantgericht te werken. Daarom kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak en een hoge betrokkenheid. Voor mij biedt dat een garantie op het beste resultaat.

We volgen de ontwikkelingen in onze expertisedomeinen op de voet. Onze vakkennis is dus altijd up-to-date. Zo kunnen we elke klant op elk moment de ideale oplossing voorstellen.”

Meer weten over de aanpak en filosofie van C-Bright?

Of heb je interesse om bedrijfs- of veiligheidskleding te kopen?