MARC MOYSON VAN CTC MOYSON

CTC Moyson is een bijzonder veelzijdige onderneming. Naast een Opel-garage is het een carrosseriebedrijf, een constructiebedrijf voor lichte constructies, een leverancier van oplossingen voor uitzonderlijk transport én een specialist in het onderhoud en de herstelling van Ground Support Equipment voor de luchtvaart. Met zo’n waaier aan professionele activiteiten heeft het bedrijf behoefte aan werkschoenen en werkkleding die polyvalent, kwaliteitsvol, comfortabel, veilig én duurzaam zijn. Precies de voorwaarden waaraan de producten van C-Bright voldoen!

In weer en wind

Marc Moyson: “De situaties waarin onze mensen werken, eisen veel van hun werkkleding. Wij zijn bijvoorbeeld actief op verschillende Europese luchthavens. Daar werken onze mensen in weer en wind en komen ze in aanraking met agressieve producten en oliën. Ze hebben dus veiligheidskleding en veiligheidsschoenen nodig die tegen een stootje kunnen, lang meegaan, veilig zijn én comfortabel zitten. Dat zijn voor mij de vier belangrijkste parameters. En dan zit je goed bij C-Bright! Hun jassen zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle veiligheidsnormen. En hun werkschoenen gaan ook in die harde omstandigheden vlot een jaar mee. Bij mijn vorige leverancier moest ik er elke zes maanden nieuwe kopen.”

Advies van een expert

“De grote meerwaarde van C-Bright? Dat is hun ervaring en expertise. Ze kennen hun vak en voelen heel goed aan wat je precies nodig hebt. Ze beseffen wat een job inhoudt en kunnen zich helemaal in je leefwereld inleven. Ze hebben mij veel advies gegeven en mij bijgestaan in mijn zoektocht naar de juiste kleding en schoenen. Ik ben dan ook heel tevreden over hun dienstverlening en producten. Wie professioneel advies en duurzame werkkleding en werkschoenen van topkwaliteit zoekt, kan ik C-Bright zeker aanbevelen.”

Wil jij ook uitgebreid advies van een professional voor werkkleding en werkschoenen die helemaal aangepast zijn aan je werkomstandigheden?