PIETER VANACKER VAN DIERENARTSENCENTRUM ANTHEMIS

Eigenaars van honden, katten, konijnen en knaagdieren kunnen voor de medische zorg van hun dier terecht bij Dierenartsencentrum Anthemis in Kapellen-op-den-Bos en Grimbergen. Tijdens de jaarlijkse opendeurdag krijgen hun baasjes en andere geïnteresseerden de kans om een blik achter de schermen te werpen. Dit jaar werkte Anthemis samen met C-Bright voor de inkleding van hun opendeurdag.

Medezaakvoerder Pieter: “Ik ken Johan van een netwerk waarin we samen zitten. Voor onze opendeurdag vroeg ik hem om ons nieuwe logo op onze buitenzuil en balie te voorzien, en te zorgen voor leuke en duurzame gadgets die onze visibiliteit zouden vergroten.”

Toffe voorstellen

“Ik merkte vanaf het eerste moment dat Johan veel ervaring heeft. Zo dacht hij echt mee en kwam hij met toffe voorstellen. Bezoekers die tijdens onze opendeurdag met hun hond deelnamen aan een wandeling kregen bijvoorbeeld een veiligheidsvestje waarop Johan ons logo en een slogan had laten drukken.”

Duurzame visibiliteit

“Bovendien ging elke bezoeker naar huis met een T-shirt van ons centrum en een voederbakje en poepzakjes waarop telkens ons logo en een ludieke slogan stond. Die gadgets werden heel goed onthaald en creëerden voor ons een grotere en duurzame visibiliteit.”

Tevreden klant

“Ik kan een samenwerking met C-Bright aan iedereen aanbevelen. Ze reiken goede ideeën aan, denken mee, zorgen voor een vlotte levering, en hun producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben dan ook een tevreden klant en kan alleen maar positief zijn over onze samenwerking!”

Wil je net zoals Pieter van Dierenartsencentrum Anthemis je opendeurdag meer uitstraling geven met leuke en nuttige gadgets en professionele belettering?