Elke Buggenhout, medezaakvoerder van B&B Langeveldmolen

Begin 2020 openden Elke Buggenhout en haar man Franky B&B Langeveldmolen in het midden van de Brabantse Kouters in Merchtem. Ze hadden voor hun charmante B&B met vergaderfaciliteiten verschillende gepersonaliseerde items nodig en vroegen advies aan C-Bright.

Elke: “Onze kinderen gaan naar dezelfde school als het dochtertje van Tiny en Johan. Een blik op hun auto leerde me dat C-Bright gespecialiseerd is in kwaliteitsvolle gepersonaliseerde producten, gadgets en bedrijfskleding. En dus sprak ik haar aan.”

Professioneel advies

“Vanaf dat moment is alles heel snel en vlot gegaan. Concreet waren we op zoek naar gepersonaliseerde notitieblokken, potloden met gom, visitekaartjes, onderleggers, flessen, strijkvrije hemden en voorschorten. Ik heb geleerd dat je daarin veel keuzes en mogelijkheden hebt. Gelukkig konden we rekenen op het professionele advies van Tiny. Ze heeft ons naar de juiste keuzes geleid.”

Hoogwaardige service, vlotte communicatie

“Je kunt tegenwoordig alles online kopen. Ook gepersonaliseerde items. Maar ik vind het belangrijk om lokaal te kopen en hecht veel belang aan persoonlijk contact en kwaliteit. C-Bright voldoet aan al die parameters en voegt daar een hoogwaardige service, vlotte communicatie en professionele ervaring aan toe.”

Vanop afstand

“De troeven van C-Bright? Ze werken snel, denken met je mee en leveren kwaliteit. Ik ben heel tevreden over de items die ze geleverd hebben. Het is ook een meerwaarde dat je alles telefonisch of via e-mail kunt regelen. We hadden door onze opstartfase en verbouwing geen tijd voor fysieke afspraken. Maar dat is geen probleem gebleken.”

Ook voor beschermingsmiddelen

“Door het coronavirus hebben we onze knappe items nog niet met de buitenwereld kunnen delen. Maar we starten binnenkort weer op. Daar kijk ik echt naar uit. C-Bright heeft ons trouwens ook geholpen om een veilige omgeving te creëren door ons desinfectiegels te leveren. We zijn helemaal klaar om onze gasten te ontvangen!”

Wil je ook gepersonaliseerde items van topkwaliteit, zoals onderzetters, flessen, hemden of schorten?

Of ben je op zoek naar beschermingsmiddelen om de veiligheid van jezelf, je medewerkers, je gasten of je klanten te verzekeren?