CEDRIC DAEMS VAN ENDO PROJECTS OVER C-BRIGHT

Endo Projects is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van alle soorten en merken endoscopen en hun toebehoren. Om hun visibiliteit en naamsbekendheid op een originele en duurzame manier te vergroten, vertrouwt het bedrijf voor zijn gepersonaliseerde gadgets, flyers en spandoeken op de kwaliteit, de service en het maatwerk van C-Bright.

Cédric Daems: “Ik ken Johan al een hele tijd. We hebben samen een opleidingstraject gevolgd en zaten samen in een netwerkorganisatie. Toen ik dus een partner zocht voor onze flyers en gadgets, wist ik waar ik moest zijn. Het is veel gemakkelijker en efficiënter om met een professional samen te werken dan zelf op het internet op zoek te gaan. Bovendien krijg je bij C-Bright advies en ben je zeker van de kwaliteit. Een garantie die je niet hebt als je online bestelt.”

Dikke duim

“Als wij een product nodig hebben om onze visibiliteit te vergroten, bellen we naar C-Bright. Een tijdje geleden stonden we op een beurs. We wilden daar graag uitpakken met een opvallende en originele wand. Ons overleg met C-Bright leidde tot een spandoek met een aluminium kader dat gemakkelijk te monteren was. Daarop stond een foto van de duimen van onze medewerkers. Die duimen zijn ondertussen een herkenbaar onderdeel van onze branding. Zoals dat zo vaak gaat met een beurs was de deadline heel krap. C-Bright is erin geslaagd om in vier dagen het spandoek kant-en-klaar te hebben. Johan is bovendien nog komen helpen opbouwen. Een ongeëvenaarde service. En een dikke duim voor C-Bright.”

Laagdrempelig en professioneel

“C-Bright is een familiaal bedrijf met een vlakke structuur. En dat is een voordeel. Iedereen weet wie je bent en je krijgt snel een antwoord op je vragen. Zo kun je efficiënt handelen. Het is een laagdrempelige onderneming waar heel professioneel gewerkt wordt. Een sterke combinatie. Bovendien leveren ze kwaliteit voor een competitieve prijs. De uitgebreide service krijg je daarbovenop. Ik ben dus zeer tevreden over onze samenwerking en kan C-Bright aan iedereen aanbevelen.”

Wil jij ook je visibiliteit vergroten met gepersonaliseerde gadgets, professionele flyers en opvallende spandoeken?