AXELLE VAN LINT VAN GARAGE BOGEMANS

Garage Bogemans uit Grimbergen is een erkend servicepunt en erkende concessiehouder voor Mercedes-Benz-bestelwagens. Kwaliteit staat centraal in hun bedrijfsfilosofie. Daarom kiezen ze voor de werkkleding van hun receptionisten, verkopers en ateliermedewerkers voor de duurzame, hoogwaardige en gepersonaliseerde bedrijfskleding van C-Bright.

Axelle Van Lint: “Wij hebben C-Bright leren kennen toen ze bij ons een bestelwagen kochten. Hun uitgebreide aanbod kon ook een meerwaarde voor ons betekenen. Wij hebben behoefte aan stevige maar comfortabele werkkleding voor onze mensen in het atelier; en hemden, truien en polo’s van hoogstaande kwaliteit voor onze receptionisten en verkopers. En op al die kleding moet natuurlijk onze naam en ons logo staan. Een gemeenschappelijke klant sprak heel lovend over de kwaliteit en service van C-Bright en dus besloten we om met hen samen te werken.”

Goede communicatie

Axelle Van Lint: “Naast de kwaliteit zijn het professionele advies en de goede communicatie troeven van C-Bright. Johan is heel enthousiast en kent zijn vak. Op zijn aanraden kozen we voor de werkkleding van de mensen van het atelier voor de performance line. C-Bright reageert ook altijd heel snel op aanvragen. Ze weten meteen wat je wilt en ze zorgen voor een snelle levering. En als er wat vertraging is, wat altijd kan gebeuren, communiceren ze daar open over. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.”

Totaalpartner

“Wij zullen in de toekomst zeker nog met C-Bright samenwerken. Hun aanbod is heel uitgebreid en beperkt zich niet tot werkkleding. Ze kunnen ook je partner zijn voor promotiemateriaal of relatiegeschenken. Zo hebben we onze nieuwe hoesjes om boorddocumenten in op te bergen bij hen besteld. Die hoesjes waren perfect uitgevoerd maatwerk. Het is heel handig om voor al je behoeftes bij dezelfde partner terecht te kunnen.”

Wil jij ook comfortabele werkkleding van topkwaliteit voor je medewerkers?
Of ben je op zoek naar leuke gepersonaliseerde gadgets? Neem dan gerust contact met ons op.