Joris Moens, technical manager van Hadep NV

Hansea is de overkoepelende holding van een dertigtal bus- en garagebedrijven, zoals Autocars De Polder en Hadep Voor de medewerkers van dit laatste bedrijf was Joris Moens op zoek naar comfortabele en gepersonaliseerde bedrijfskleding met een mooie look. En daar hielpen we hem bij C-Bright graag mee!

Joris: “Ik wilde bedrijfskleding die praktisch, mooi én comfortabel was. Johan is met die informatie aan de slag gegaan om een pakket van T-shirts, sweaters en bodywarmers met een knappe look samen te stellen. Hij kwam langs om mijn wensen te bespreken, stelde een aantal opties voor, gaf advies, voorzag in een pasreeks en zorgde voor de bedrukking en levering. En elke fase is even vlot verlopen.”

Ervaren totaalpartner

“Het is heel handig dat C-Bright een totaalpartner is. Dankzij hun uitgebreide assortiment hoef je niet met meerdere partners samen te werken. Zo hadden we ook veiligheidsschoenen en veiligheidsbrillen op sterkte nodig. Er is een opticien langsgekomen om de nodige metingen te doen en onze mensen mochten zelf hun model van veiligheidsbril kiezen. En voor de veiligheidsschoenen konden we rekenen op de ervaring van Johan.”

Snel geleverd in tijden van schaarste

“Door de coronacrisis hadden we ook flesjes handgel nodig voor de buschauffeurs van Autocars en Bus De Polder. Het probleem? Die waren bijna niet te verkrijgen. De vraag was erg groot en het aanbod bijzonder klein. Toch gingen Tiny en Johan de uitdaging aan. Ze zijn erin geslaagd om – verspreid over enkele weken – in totaal zo’n 1900 flesjes te leveren.”

Alles om te helpen

“De sterktes van C-Bright? Naast hun ervaring, professionele advies en uitgebreide assortiment is dat vooral dat ze er alles aan doen om je te helpen. De omstandigheden waren niet gemakkelijk. Zeker niet om aan onze vraag naar handgels te voldoen. Maar ze zijn er toch in geslaagd. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en de dienstverlening die ze ons geboden hebben en raad hen zeker aan iedereen aan.”