Jozef Van Ballaer, preventieadviseur bij Apok NV

Apok NV is een nationale speler op de markt van bouwmaterialen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie, verkoop en distributie van dak- en gevelmaterialen. Preventieadviseur Jozef Van Ballaer zocht voor de medewerkers van APOK kwaliteitsvolle en veilige bedrijfskleding op maat. Na een aanbesteding waaraan drie potentiële partners deelnamen, koos hij voor de kwaliteit en service van C-Bright.

Jozef: “De bedrijfskleding van onze APOK-medewerkers was aan vernieuwing toe. Dus vroeg ik drie partijen om ons hun voorstel te bezorgen voor gepersonaliseerde polo’s, fleeces, jassen en reflecterende jassen. Ik was op zoek naar kwaliteitsvolle bedrijfskleding en stelde in mijn netwerk de vraag naar partners die daarin konden voorzien. Zo kwam ik bij C-Bright terecht.”

Kwaliteit getest

“We kozen om verschillende redenen om met C-Bright in zee te gaan. We wisten heel goed waaraan onze bedrijfskleding moest voldoen. En dat waren geen standaardvereisten. Maar Johan van C-Bright ging op zoek naar de perfecte match. We hebben vervolgens de kwaliteit van hun kleding getest. En die was erg goed! Samen met de uitstekende persoonlijke service, het maatwerk en de grote productkennis viel onze keuze daarom op C-Bright.”

Grote schaarste, toch geleverd

“Begin april waren we – zoals bijna iedereen – dringend op zoek naar mondmaskers, handgels en handschoenen voor onze medewerkers. Die producten waren op dat moment heel erg schaars. Johan is er in die moeilijke marktsituatie toch in geslaagd om ons snel en tegen marktconforme prijzen te leveren wat we nodig hadden.”

Geen traditionele verkopers

“C-Bright onderscheidt zich op het vlak van hun productkennis, hun snelheid en de wil om aan je verwachtingen te voldoen. En hun totaalservice natuurlijk. Ze zijn geen traditionele verkopers, maar partners die je echt met hun kennis en kunde willen helpen om de beste oplossingen voor jouw uitdagingen te vinden.”