Lies Deboiserie van Licht coaching

Elk jaar krijgen de straffe madammen van het levenslange Licht coaching-programma Flawmingo een tof en origineel gadget van hun coach Lies Deboiserie. En daarvoor vertrouwt ze graag op de kwaliteit, creativiteit en originaliteit van C-Bright.

Lies: “Ik vind het leuk om de madammen van mijn Flawmingo-traject elk jaar te verrassen met een leuk cadeautje dat helemaal in lijn is met mijn branding. En daarvoor doe ik een beroep op C-Bright.”

Veel goede redenen

“Waarom ik voor hen gekozen heb? Wel, Tiny is een toffe dame en een van de deelnemers aan het traject. Ik vind het belangrijk om elkaar iets te gunnen. Bovendien zag ik op de sociale media van collega-ondernemers heel leuke creaties van C-Bright verschijnen. Meer dan redenen genoeg dus om voor hen te kiezen.”

Meedenken, luisteren en vertalen

“Vorig jaar ben ik gegaan voor een fleurige mok met daarop een positieve quote. Dit jaar ontwierp Tiny een heel tof gepersonaliseerd mondmasker met flamingo’s. Tiny luistert goed, denkt met je mee en slaagt er heel goed in om je uitleg naar een treffend ontwerp te vertalen. Ze maakt trouwens verschillende ontwerpen. En als je je keuze gemaakt hebt, stuurt ze je meerdere visuals, zodat je een helder beeld van het eindresultaat hebt.”

Open en eerlijke communicatie

“Ik werk graag met C-Bright samen omdat ze je met raad en daad bijstaan, en goed en open communiceren. Als iets niet kan, dan laten ze je zeker niet in de waan, maar zeggen ze dat heel eerlijk. Ze zijn van hun woord en respecteren de afgesproken timing.”

Echte aanrader

“Ik zit online in een aantal ondernemersnetwerken. Als daar een vraag naar een partner voor gadgets of relatiegeschenken gesteld wordt, raad ik altijd C-Bright aan. Ik heb alleen nog maar goede ervaringen met hen gehad!”

Ben je ook op zoek naar leuke gadgets of originele relatiegeschenken in lijn met je branding?