Lieve De Wolf, medezaakvoerder Keukens De Wolf

Kwaliteit. Duurzaamheid. Draagcomfort. Dat waren voor Lieve De Wolf van Keukens De Wolf in Asse de drie belangrijkste voorwaarden waaraan de gepersonaliseerde bedrijfskleding voor haar medewerkers moest voldoen. En laat dat nu net de onderscheidende kenmerken zijn van de hoogwaardige bedrijfskleding van C-Bright!

Lieve: “Ik ken Johan uit mijn jeugd, maar was hem uit het oog verloren. Tot ik hem via mijn netwerk weer tegenkwam. Bleek dat hij met C-Bright gespecialiseerd was in gepersonaliseerde bedrijfskleding van duurzame kwaliteit. Net waarnaar ik op zoek was!”

Kwaliteit ervaren

“Johan nodigde me uit om langs te komen op hun opendeurdag. Daar kon ik de kwaliteit van hun aanbod zelf ervaren. Hij luisterde aandachtig naar mijn wensen, stelde vragen over de omstandigheden waarin onze medewerkers bedrijfskleding droegen, en gaf op basis daarvan advies op maat. Ik koos voor gepersonaliseerde T-shirts, polo’s, sweaters en hoody’s met een borst-, rug- en mouwbedrukking in één kleur.”

Persoonlijke aanpak

“Mijn eerste samenwerking met C-Bright is uiterst vlot verlopen. Ik stelde vooral de persoonlijke aanpak op prijs. Het is heel gemakkelijk om te zeggen: ‘Hier is onze catalogus, kies maar.’ In plaats daarvan denkt Johan met je mee en begeleidt hij je naar de bedrijfskleding die helemaal aan je behoeften aangepast is. Tel daarbij de goede opvolging en het kwaliteitsvolle resultaat en je begrijpt waarom ik enthousiast ben over onze samenwerking.”

Ook belettering voor vrachtwagen en bestelwagen

“Ik was zo tevreden over mijn bedrijfskleding dat ik Johan ook vroeg om onze vracht- en bestelwagen te beletteren. Ook daar beperkte hij zich niet tot louter de uitvoering. Hij dacht met ons mee over de belettering die het meest klasse uitstraalde en het best bij ons paste.”

Vele redenen tot aanbeveling

“Waarom ik C-Bright zou aanbevelen? Omdat ze niet willen verkopen om te verkopen, maar je echt willen helpen met een duurzame oplossing op maat. Ze hanteren een persoonlijke aanpak, hebben veel ervaring en je krijgt professioneel advies. Bovendien kunnen ze sterke referenties voorleggen en leveren ze kwaliteit. Redenen genoeg dus om hen aan te bevelen!”

Wil je ook gepersonaliseerde bedrijfskleding voor je medewerkers? Of wil je je vracht- of bestelwagen van stijlvolle belettering voorzien?