KATLIJN VOORDECKERS VAN OPMERKELIJK

De relatiegeschenken van OpmerKelijk moeten … opmerkelijk zijn. Dat betekent voor zaakvoerster Katlijn dat ze een persoonlijke touch hebben, beleving creëren en bij de ontvanger een wowgevoel creëren. Om dat te bereiken werkt Katlijn samen met C-Bright.

Katlijn: “OpmerKelijk is een brandingbureau gespecialiseerd in strategische (re)branding en creatieve conceptontwikkeling. En dat moet zichtbaar zijn in onze relatiegeschenken. Daarom kiezen we altijd voor relatiegeschenken die creatief, onderscheidend en persoonlijk zijn. Het creatieve luik doen we zelf, maar voor de praktische uitwerking vertrouwen we op de ervaring en de kwaliteit van C-Bright.”

Gedreven en enthousiast

“C-Bright heeft een collectie die je niet overal vindt. Ze hebben een ruim aanbod aan kwaliteitsvolle producten en slagen er altijd in om onze ideeën te verwezenlijken. Johan en Tiny zijn zeer gedreven en enthousiast. Je merkt aan alles dat ze echt aan je vraag of behoefte willen voldoen.”

Duidelijk beeld

“Ik vind het ook een meerwaarde dat je bij C-Bright op voorhand het resultaat van je bestelling te zien krijgt. Ze sturen je de ontwerpen en eventueel enkele fysieke voorbeelden op. Zo heb je een duidelijk beeld van het resultaat dat je zult krijgen, en weet je of je relatiegeschenken het effect creëren dat je voor ogen hebt.”

Tijd besparen

“Nog een voordeel van onze samenwerking? Johan en Tiny hebben rechtstreeks contact met onze grafisch vormgever over de technische kant van de realisatie van onze relatiegeschenken. Een groot gemak, want je hoeft niet op te treden als tussenpersoon en bespaart daardoor veel tijd.”

Doorverwijzen

“Ik heb al regelmatig ondernemers uit het OpmerKelijk Netwerk met een gerust hart doorverwezen naar C-Bright. En ik hoor dat die ondernemers ook tevreden zijn over de kwaliteit en de dienstverlening die ze krijgen en tot een langdurige samenwerking overgaan. Ik zal dus ook in de toekomst C-Bright blijven aanbevelen.”

Wil je net zoals Katlijn van OpmerKelijk relatiegeschenken kopen die helemaal aan je verwachtingen voldoen?