RONNY BEUKELAERS VAN ELEKTRO BEUKELAERS

Kwaliteit staat centraal in de dienstverlening van Elektro Beukelaers uit Zemst. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zaakvoerder Ronny Beukelaers zelf ook kwaliteit verwacht van zijn leveranciers. En die krijgt hij gegarandeerd bij C-Bright! Elektro Beukelaers rekent op ons voor hoogwaardige en gepersonaliseerde werkkleding, spandoeken, werfborden en de belettering van hun bestelwagen.

Ronny Beukelaers: “Johan en ik hebben elkaar op een beurs ontmoet. Wij stonden daar met onze stand en Johan kwam langs om de producten en diensten van C-Bright voor te stellen. Hij maakte een heel professionele indruk. Omdat ik ontevreden was over het bedrijf waarmee ik op dat moment samenwerkte voor onze werkkleding en belettering, ging ik met C-Bright in zee. Een keuze waar ik geen spijt van heb!”

Uitstekend advies

“De mensen van C-Bright onderscheiden zich door hun vermogen om mee te denken. Als je hen vertelt wat je nodig hebt en wenst, dan krijg je uitgebreid advies op maat. Ze vinden het erg belangrijk om je het product te leveren dat helemaal voldoet aan je behoeften. En als ze dat niet in hun aanbod hebben, gaan ze op zoek tot ze de ideale oplossing hebben.”

Topkwaliteit

“De kwaliteit die C-Bright levert, is super. De werkkleding is duurzaam en de belettering is van hoog niveau en tot in de puntjes verzorgd. Dat was bij onze vorige leveranciers wel anders. Na enkele keren wassen, kwamen de letters los of vertoonde het stikwerk rafels. Dat gebeurt nu niet meer.”

Recht en zonder luchtbellen

“C-Bright heeft ook onze bestelwagen beletterd. Dat was de vierde keer dat ik dat liet doen. Maar het was de eerste keer dat ik helemaal tevreden was. Geen luchtbellen, geen scheve letters, geen verkleuringen en geen krassen in het lakwerk na de montage. En dat terwijl het een heel complexe belettering is met een achterstuk dat uit één groot deel bestaat. Dat hebben ze bij C-Bright van de eerste keer prachtig gedaan. Mensen spreken mij er zelfs over aan. En dan vertel ik hen met veel plezier dat het een creatie van C-Bright is!”

Wil jij ook uitgebreid advies van een professional voor werkkleding en werkschoenen die helemaal aangepast zijn aan je werkomstandigheden?