SARA REYMEN VAN TEKSTUEEL

Tekstueel is een team van gedreven copywriters, schrijftrainers en communicatieconsultants. De expertise van het huis? Teksten schrijven die Google en de lezer overtuigen, én communicatiestrategieën uitwerken voor kmo’s die meer klanten willen aantrekken. Omdat zaakvoerder Sara haar klanten een creatief relatiegeschenk wilde geven dat helemaal paste bij de look-and-feel van haar bedrijf en duidelijk een creatieve link legde naar de corebusiness van Tekstueel, klopte ze bij C-Bright aan.

Sara: “Als communicatie-expert weet ik hoe belangrijk je relatiegeschenken zijn voor je business. Ze zeggen veel over je bedrijf. Wij zijn actief in een creatieve sector. Dus wilde ik ook gaan voor creatieve relatiegeschenken. Ik had professioneel al met Johan en Tiny samengewerkt en wist dus bij wie ik moest zijn.”

Traditioneel en tegelijk vernieuwend

“Tiny heeft voor onze creatieve relatiegeschenken echt out of the box gedacht. Ze stelde voor om te gaan voor traditionele geschenken met een vernieuwende toets. Het resultaat? Een traditioneel notitieboekje met het bedrijfslogo en onze bedrijfsslogan én een pen met ons webadres waarmee je ook digitaal op een scherm aantekeningen kunt maken. Enkele maanden later heeft Tiny ons ook geholpen met een ‘writer’s block emergency kit’, een doosje met enkele leuke gadgets die we in de goodiebags steken van events die we sponsoren.”

Ontzorgende partner

“Ik werk graag samen met C-Bright omdat ze heel goed zijn in wat ze doen en je ontzorgen. Je hoeft maar één keer te zeggen wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt. Ik stel het vooral op prijs dat ze niet louter uitvoeren wat je zegt. Ze denken mee en creëren zo toegevoegde waarde. Onze creatieve relatiegeschenken zijn daar een mooi voorbeeld van.”

Relatiegeschenk met reclamepotentieel

“Daarnaast vind ik het een absolute meerwaarde dat C-Bright er altijd over waakt dat je het reclamepotentieel van je relatiegeschenken goed benut. Onze relatiegeschenken zijn niet alleen functioneel, maar verhogen ook op een duurzame manier de zichtbaarheid van ons bedrijf.”

Fijne samenwerking

“Het is heel aangenaam om met een partner zoals C-Bright samen te werken. Je merkt aan alles dat ze veel ervaring hebben en bieden je oplossingen die kwaliteitsvol en origineel zijn. Ik kan hun diensten dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Wil je ook creatieve relatiegeschenken die helemaal passen bij het imago van je bedrijf?