TIM CULOT VAN LOUIS CULOT KEUKENWERKBLADEN

Op zoek naar een kwaliteitsvol, duurzaam en stijlvol keukenblad of kookeiland? Dan moet je bij Louis Culot in Puurs zijn. Dit bedrijf is gespecialiseerd in keukenbladen en kookeilanden met een hoge afwerkingsgraad in composiet, natuursteen en keramiek. Voor zijn professionele visibiliteit kiest zaakvoerder Tim Culot voor de belettering- en printoplossingen van C-Bright. En voor zijn bedrijfskledij rekent hij op de comfortabele en stevige pulls, vesten en T-shirts van C-Bright.

Bijzonder groot aanbod

Tim Culot: “Wij werken al heel lang samen met C-Bright. Ik ken Johan nog uit zijn vorige professionele leven en weet dus dat hij staat voor kwaliteit. C-Bright is onze partner voor belettering en print, werkkleding, werkhandschoenen, vlaggen en kleine gadgets. Ze hebben een heel groot aanbod aan werk- en veiligheidskleding in verschillende prijsklassen. Ik vind dus altijd de oplossing op maat van mijn behoeftes en budget.”

Snel leveren

“Bij C-Bright begrijpen ze dat het soms snel moet gaan. Het gebeurt weleens dat ik dringend stickers voor stalen nodig heb. Wel, C-Bright slaagt erin om die op één dag te leveren. Bovendien kan ik ook voor kleine hoeveelheden bij hen terecht en dat is een meerwaarde. Ze leveren trouwens uitstekend werk! Ik heb vroeger voor mijn belettering of prints samengewerkt met andere bedrijven. Maar die kunnen niet tippen aan de scherpe kwaliteit van C-Bright. Nog een pluspunt? Andere bedrijven leveren grote prints in stukken. Bij C-Bright vormen grote prints uit één stuk geen probleem. Kortom: ik ben heel tevreden over onze samenwerking en raad C-Bright als partner zeker aan.”

Wil jij je ook verzekeren van kwaliteitsvolle werk- en veiligheidskleding en hoogwaardige belettering- en printoplossingen?