Veiligheidskleding C Bright Reflectie 4

FLUO-kleding + reflecterende kleding!

Hoge zichtbaarheidskleding voor elk seizoen

Wat als we je zouden vertellen dat met hoge zichtbaarheidskleding, signaalkleding, reflectiekleding of high visibility kleding veel meer mogelijk is dan opvallen in slechte weersomstandigheden? 

Met onze collecties hoge zichtbaarheidskleding ga je veilig aan het werk of de weg op, of het nu regent of sneeuwt, mistig of zonnig is. Met onze tips ben je in elk seizoen het stralende middelpunt.

Signalisatiekleding in de zomer

Wanneer de zon hoog aan de hemel staat, is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen fluorescerende en reflecterende kleding. Ze verschillen namelijk enorm in gebruik en effectiviteit.

Fluorescerende werkkleding

Fluorescerende materialen absorberen licht met een bepaalde frequentie en zenden die nadien terug uit met een andere frequentie. Daardoor lijkt fluorescerende kleding helderder dan de omgeving. In de zomer ben je overdag goed zichtbaar in fluo kleding.

Reflecterende werkkleding

Reflecterende materialen weerkaatsen licht van een lichtbron zoals koplampen van een voertuig of straatverlichting. In situaties met weinig licht, zoals ’s avonds of ’s nachts, is reflecterende kleding een goede keuze om snel opgemerkt te worden door rijdende voertuigen. Overdag heeft reflecterende kleding geen enkele zin!

Fluorescerend en reflecterend tegelijk de zomer in

Fluorescerend en reflecterend tegelijk de z

In vele gevallen bevat veiligheids- of werkkleding een combinatie van fluorescerende en reflecterende elementen. Deze combinatie werkt goed in alle lichtomstandigheden, licht of duister. De beste manier om op elk moment van de dag in het oog te springen.


Meer weten over de verplichtingen van werknemer en werkgever in verband met werkkleding?

Fluo- en reflecterende kledij: effect, kwaliteitsnormen, verplichting


Beschermd en veilig het herfstweer trotseren

Wanneer de regen met bakken uit de lucht valt en de wind de bladeren van de bomen rukt, heb je weerbestendige werk- of veiligheidskleding nodig. Water- en winddichte high visibility kleding beschermen je tegen guur herfstweer én zorgen dat je goed zichtbaar bent op het werk en in het verkeer. 

TIP: Ontdek ook het aanbod regenkleding van C-Bright

Warme winterkleding om veilig en comfortabel te werken

Tijdens de winter daalt de buitentemperatuur en vergroot het belang van aangepaste werkkleding. Dit voor een optimale balans tussen:

  • Maximale zichtbaarheid
  • Bescherming tegen de koude
  • Voldoende bewegingsruimte

Met de kwaliteitsvolle high visibility vesten, sweaters en hoodies, handschoenen, overalls, mutsen, en veiligheidsschoenen van C-Bright combineer je al deze aspecten. 

TIP: Neem contact op met het C-Bright team om the perfect fit voor jouw onderneming te ontdekken.

Klaar voor grillig lenteweer

In de lente ben je best voorbereid op snel veranderende weersomstandigheden. Laagjes en ademende materialen zijn dan je compagnon de route. Denk bijvoorbeeld aan afritsbare capuchons of alles-in-één high visibility polo’s.

Wat met fluohesjes?

Fluohesje blijven een eenvoudige en doeltreffende manier om op te vallen in productiezones, verkeerssituaties enz. C-Bright heeft een ruim assortiment veiligheidshesjes voor eender welke situatie, voor volwassenen maar ook voor kinderen. 

Wil je het origineler aanpakken dan een klassiek geel fluohesje? Geen enkel probleem voor ons! Wat dacht je van een blauw, groen, oranje of rood exemplaar? Dankzij de ruime mogelijkheden om te personaliseren, produceren we de hesjes ook met jouw logo, bedrijfsnaam of slagzin op de voor- of achterkant.

C-Bright helpt je verder!

Bij C-Bright maken we je het graag gemakkelijk. Wij hebben alles in huis voor kleding die professionaliteit uitstraalt, comfortabel is en bovendien de veiligheid op de werkvloer garandeert. Onze experten begeleiden je bovendien met een glimlach en bakken ervaring.
Neem snel contact op, we helpen je graag!