Gadget Retro Radio's

5 must-have relatiegeschenken

Onze klanten vragen ons weleens waarom ze nog zouden investeren in relatiegeschenken. Is die tijd niet voorbij? Betaalt die investering zich wel echt terug? Wordt zo’n kleine attentie wel geapprecieerd? En draagt het echt bij tot je branding en visibiliteit? Het antwoord? Ja, natuurlijk! En dat zeggen we heus niet alleen omdat we specialisten zijn in originele en kwaliteitsvolle relatiegeschenken. ? We zetten vandaag graag 5 must-have relatiegeschenken op een rij.

Dikke merci

Met een relatiegeschenk laat je klanten en partners weten dat je aan hen denkt, en dat je de samenwerking respecteert en waardeert. Een relatiegeschenk is dus eigenlijk een bedankje. Een geste – hoe klein ook – die erg op prijs gesteld wordt. Er zijn genoeg onderzoeken die dat aantonen. En zeg nu zelf, what’s not to like? Iedereen krijgt graag een dikke merci en iedereen ontvangt graag cadeautjes.

Denk aan mij!

Bovendien verhoogt een relatiegeschenk je visibiliteit. Je blijft zo top of mind bij je klanten. Want ze houden jouw kleine gadget bij zich of laten het rondslingeren op hun bureau. En aan wie denken ze als ze op een bepaald moment jouw product of dienst nodig hebben? Juist, ja! Enige voorwaarde? Je relatiegeschenk moet mooi, praktisch, origineel en/of functioneel zijn. Want in de vuilnisbak ziet niemand het meer liggen natuurlijk …

5 must-have relatiegeschenken op een rij

Een relatiegeschenk zegt veel over jou en je onderneming. Maak je keuze dus bewust. Het ideale relatiegeschenk sluit aan bij je branding én bij de behoeften van de ontvanger. Maar uit ervaring weten we dat een aantal relatiegeschenken hun meerwaarde in elke sector bewezen hebben. Hier zijn ze!

1. Reclamepen

Een golden oldie. De reclamepen gaat al een eeuwigheid mee, maar heeft nog niets aan reclamekracht ingeboet. Een reclamepen wordt dagelijks gebruikt en komt in zijn levensloop gemiddeld in zeven verschillende handen terecht. Visibiliteit? We dachten het wel!

2. Notitieblok

Ook in deze digitale tijden blijft het notitieblok een sterke marketingtool, en natuurlijk partner in crime van de reclamepen. Veel mensen houden er nog van om manueel aantekeningen te maken. En dan is een notitieblok natuurlijk bijzonder handig. Zet er je logo en bedrijfsnaam op, eventueel aangevuld met een leuke slogan of spreuk. Zichtbaarheid gegarandeerd!

3. Koffiemok

Er zijn weinig werkende mensen die de dag doorkomen zonder enkele koppen koffie. Staan je logo en bedrijfsnaam op zo’n kop? Dan krijg je gratis reclame, elk keer als iemand een kopje drinkt. Bovendien loopt niet iedereen meteen naar de vaatwasmachine als een kopje leeg is (populaire stappentellers ten spijt). Dus blijft jouw koffiemok vaak een hele dag voor iedereen zichtbaar op het bureau staan.

4. USB-stick

De USB-stick is een relatiegeschenk dat zeker niet in dit lijstje mag ontbreken. Het is een van de gadgets die ontvangers het langst gebruiken. Bovendien is een USB-stick tegenwoordig veel meer dan een informatiedrager. Je kunt er allerlei extra features aan toevoegen zoals een lampje, flessenopener of pen.

5. Powerbank

Een bijzonder handig relatiegeschenk in deze regeerperiode van Koning Digitaal. Een smartphone heeft zijn naam niet gestolen en is veel slimmer dan een gewone telefoon. Het is een minicomputer die je intensief gebruikt. Dus raakt de batterij snel leeg, en dat is vooral vervelend als je onderweg bent. Met een powerbank heb je altijd je oplader bij de hand. Niet verwonderlijk dus dat dit gadget almaar populairder wordt als relatiegeschenk.

Op zoek naar een partner voor originele, kwaliteitsvolle relatiegeschenken die de visibiliteit van je bedrijf verhogen?

Bij C-Bright denken we graag met je mee!

Contacteer C-Bright