Mondmaskers kopen_C-Bright

C-Bright helpt jouw bedrijf om de coronamaatregelen na te leven

Wat een bewogen tijden! De hele coronacrisis heeft niet alleen een grote impact op ons gezin – de zorg voor een actief vijfjarig dochtertje combineren met onze dagtaak is geen sinecure – maar ook op de aanpak binnen C-Bright. Een hoge werkdruk zijn we al jaren gewend, maar het tempo waarin onze stock nu buitenvliegt en we moeten bijbestellen, is ongezien.

Dan gaat het uiteraard vooral om mondmaskers, handgels, handschoenen en beschermingspakken. En sinds de bedrijven en winkels weer draaien, is er ook veel vraag naar signalisatie en plexiglasschermen. Meer dan ooit vragen klanten ons advies. Want de situatie is ook voor hen nieuw en het is niet altijd duidelijk wat ze precies nodig hebben voor hun specifieke situatie.

Daarom zetten we in dit artikel graag alle producten op een rij om jezelf, je klanten en je bezoekers te beschermen tegen COVID-19.

Een aanbod voor elke sector

Het aanbod aan veiligheidsproducten en beschermingsmiddelen is groot. Bovendien heeft een productiebedrijf of een kantoor andere behoeften dan een woonzorgcentrum, winkel, dierentuin of museum. We geven je altijd advies op maat. Zo maak je de juiste keuze voor jouw onderneming, zaak of organisatie.

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Katoenen, chirurgische en FFP2-mondmaskers

Met katoenen, chirurgische en FFP2-mondmaskers hebben we voor elke toepassing het juiste mondmasker in huis.

Katoenen mondmaskers:
Deze mondmaskers bieden een minimale bescherming en zijn geschikt voor situaties waarin de regels voor social distancing gemakkelijk gerespecteerd kunnen worden. Je kunt ze hergebruiken door ze te wassen op 60 graden. Bovendien kun je ze laten bedrukken met een tekst of een design of het logo van je bedrijf.

<Meer informatie of bestellen>

Chirurgische mondmaskers:
Deze officieel geteste en goedgekeurde mondmaskers zijn ideaal voor bezoekers van dierentuinen of musea, voor vertegenwoordigers of voor mensen die inkopen gaan doen. Ze hebben een plooibaar neusstukje dat een mooie aansluiting op de neus verzekert. Deze mondmaskers kun je 4 uur dragen en ze zijn per 20 verpakt. In het begin van de coronacrisis waren ze niet bedoeld voor mensen buiten de zorgsector, omdat er toen een tekort aan mondmaskers was. Ondertussen zijn ze beschikbaar voor iedereen.

<Meer informatie of bestellen>

FFP2-mondmaskers:
FFP2-mondmaskers bieden je 8 uur optimale bescherming bij het in- én uitademen. Deze professionele mondmaskers zijn opvouwbaar en hebben een metalen neusvleugel en elastieken bandjes. Ze voelen zacht aan, hebben een perfecte pasvorm en hoog draagcomfort. Ze zijn ideaal om te dragen op plaatsen waar de mensen extra bescherming nodig hebben, zoals woonzorgcentra.

<Meer informatie of bestellen>

Handgels in verschillende groottes en diktes

C-Bright heeft ook vloeibare, semivloeibare en vaste handgels met of zonder pomp in zijn aanbod. Elke gel bevat minstens 70% alcohol.

Flacons van 50 ml:
Deze kleine flacons zijn ideaal om te gebruiken onderweg. Je bergt ze heel gemakkelijk op. Bovendien dragen ze bij tot de visibiliteit van je bedrijf, want je kunt ze laten personaliseren met de naam en/of het logo van je onderneming.

<Meer informatie of bestellen>


Flacons van 100 ml:
Deze handgels zijn perfect om te plaatsen in je bedrijf. Zo kunnen je medewerkers gemakkelijk hun handen ontsmetten.

<Meer informatie of bestellen>

Bussen van 5 of 10 liter:
Deze bussen laten je toe om je flacons snel en eenvoudig bij te vullen. C-Bright heeft speciaal voor plaatsen waar heel veel mensen hun handen moeten ontsmetten een inox dispenser met pedaal in huis om de inhoud van deze bussen rechtstreeks te gebruiken.

<Meer informatie of bestellen>

Handschoenen uit nitril:
Als je handschoenen draagt, beperk je aanzienlijk de kans op overdracht van het coronavirus via de handen. Onze handschoenen uit nitril zijn verkrijgbaar in dozen van 200 stuks. Ze zijn steviger dan handschoenen uit latex en bovendien poedervrij, waardoor je een allergische reactie voorkomt.

<Meer informatie of bestellen>

Desinfecterende sprays:
Met onze hoogwaardige desinfecterende sprays ontsmet je snel en grondig elk oppervlak. Zo hou je gemakkelijk bureautafels, schermen en toetsenborden vrij van bacteriën en virussen. Deze sprays zijn een goed alternatief voor met alcohol geïmpregneerde doekjes die momenteel moeilijk leverbaar zijn.

<Meer informatie of bestellen>

Goed om te weten! De btw op mondmaskers en desinfectiegels die niet gepersonaliseerd zijn, is verlaagd naar 6 %.

MAATWERK

Bestickering en signalisatie

Met onze bestickering- en signalisatieoplossingen kun je de regels van social distancing in je bedrijf, winkel, organisatie, museum of woonzorgcentrum vlotter laten naleven. En je kunt er je medewerkers, bezoekers of klanten mee informeren over de coronamaatregelen die gelden.

We hebben vloerstickers op maat, aangepast aan elke ondergrond. Elke bestickering van een raam of deur kan gelamineerd uitgevoerd worden om de kleurvastheid te garanderen.

<Meer informatie of bestellen>

Plexiglasschermen op maat

C-Bright is ook je partner voor op maat gemaakte plexiglasschermen met of zonder doorgeefopening. Bovendien is het mogelijk om je schermen te customizen door ze te laten bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of slogan.

<Meer informatie of bestellen>

OP BESTELLING

Beschermingspakken

Ook voor beschermingspakken om over je kleding te dragen, kun je bij ons terecht. Zo voorkom je overdracht van het coronavirus via je kleding. Deze beschermingspakken zijn ideaal voor iedereen die actief is in een mogelijk besmette zone.

<Meer informatie of bestellen>

Mocht jouw bedrijf iets nodig hebben dat niet in dit lijstje staat, bel of mail ons dan gerust. We helpen je graag verder.

En als afsluiter willen we iedereen graag een hart onder de riem steken: onze collega-ondernemers die moeten vechten om hun zaak boven water te houden, de mensen die in de zorg werken en elke dag opnieuw het beste van zichzelf geven, en natuurlijk ook alle mensen die ziek zijn of iemand verloren hebben tijdens deze crisis. #takecare #staysafe