Nature Plus Matt_ecologische balpen_ecologische gadgets

Ecologische gadgets: goed voor je naamsbekendheid, je imago én het milieu

Prioriteit nummer één voor bedrijven? Aan de buitenwereld laten weten dat je bestaat. Dat doe je door te communiceren via verschillende kanalen, te netwerken, en te investeren in je naamsbekendheid. Klinkt dat alsof er een gigantisch reclamebudget voor nodig is? Niet noodzakelijk! Want nuttige en originele gadgets zijn bijvoorbeeld een efficiënte én budgetvriendelijke manier om je naamsbekendheid te vergroten. We zoomen in dit artikel in op een almaar groeiend segment: de ecologische gadgets.

Je imago onderstrepen met de juiste gadgets

Een gadget communiceert meer over je bedrijf dan je denkt. Ludieke gadgets tonen aan dat je gevoel voor humor hebt. Originele gadgets dat je creatief bent. En ecologische gadgets dat je bezorgd bent om onze planeet. Sterker dan elk ander type gadget onderstreept een ecologisch gadget je milieubewuste imago.

Kortom, ecologische gadgets zijn goed voor je naamsbekendheid, je uitstraling én het milieu.

Véél keuzemogelijkheden in ecologische gadgets

Onze klanten zijn vaak verrast door het aanbod aan milieubewuste gadgets dat wij hen kunnen bieden. Het is een misvatting dat de keuzemogelijkheden voor ecologische gadgets beperkt zijn. Milieu is een hot item en we zetten er bij C-Bright graag extra op in. Want wij vinden ondernemen met respect voor onze medewerkers, klanten, leveranciers én het milieu erg belangrijk. En dat vertaalt zich in ons aanbod.

Ga eens voor een biologisch afbreekbare balpen

De Nature Plus Matt-balpennen van Senator zijn een voorbeeld van een populair ecologisch gadget. Een pen is altijd een dankbaar gadget om je naamsbekendheid te verhogen. Je zet er je webadres, bedrijfsnaam en/of logo op, en blijft zo gemakkelijk top of mind. Elke keer dat iemand de pen vastneemt, denkt hij aan je bedrijf. Het ecologische kantje van deze balpennen? De zichtbare delen zijn gemaakt uit bioplastic, een biologisch afbreekbaar materiaal.

Tal van eco-friendly mogelijkheden

Balpennen zijn natuurlijk een klassieker. Maar er zijn ook minder klassieke ecologische gadgets. The sky is the limit. Wat dacht je van een houten liniaal, een ecologische haarband of beanie, of een kaasset? Zelfs een draadloze houten speaker is een optie!

Ook ecologische kleding bij C-Bright!

Als specialist in duurzame en kwaliteitsvolle bedrijfskleding vind je in ons aanbod natuurlijk ook ecologische kleding. Denk maar aan hoody’s, vesten, T-shirts met korte mouwen en longsleeves … stuk voor stuk vervaardigd uit fairtradekatoen.

Wil je meer weten over onze ecologische gadgets? Of ben je op zoek naar een specifiek ecologisch gadget? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op.