Griep in het land, maar dankzij C-Bright niet in je bedrijf

Griep vermijden in je bedrijf met onze eyecatchers

Gaat de griep rond in je bedrijf? Dan is verdere verspreiding bijna onvermijdelijk. Tenzij je maatregelen neemt om je medewerkers én jezelf te beschermen.

We geven je graag enkele tips over hoe je effectief griep vermijden kan in je bedrijf. En uiteraard koppelen we er meteen een concrete oplossing aan die ook nog eens de visibiliteit van je merk vergroot. Een leuk extraatje voor je medewerkers én klanten!

Was je handen grondig en frequent met water en zeep.

Het lijkt misschien evident, maar tijdens het griepseizoen kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Eindig elke pauze aan de wastafel. Van toilet break tot coffee break.

Vloeibare handzeep
Deze handpomp heeft een inhoud van 300 milliliter transparante vloeibare handzeep. Het etiket van 14,5 bij 6,5 centimeter kun je rondom laten personaliseren. De zeep werd dermatologisch getest en geproduceerd in de EU.

Geen wastafel in de buurt?

Ontsmettende handgel kan een goed alternatief zijn. Dankzij de antibacteriële werking van de gel zijn je handen zo weer proper. En dat zonder water. Perfect voor aan je bureau dus.

Handreinigingsgel met hanger
Dankzij de antibacteriële werking van deze handreinigingsgel zijn je handen meteen ontsmet. Met de hanger kun je het flesje eenvoudig ophangen om verder contact te vermijden. Personaliseren doe je aan de voorzijde met je logo, huisstijl of een leuke tekst.

Papieren zakdoekjes zijn je beste vriend.

Zet de doos dicht bij je, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Hoest en nies altijd in je zakdoek. Was je te laat? Voer dan tip 1 en/of 2 van hierboven uit. Je gebruikte zakdoekje gooi je na gebruik meteen weg.

Doosje papieren zakdoekjes mét deksel
Ga voor een tissuebox die past bij je huisstijl of interieur. Deze vierkante doosjes van 10,5 centimeter kun je rondom personaliseren. Zet er een leuke spreuk of slogan op of kies voor je logo. Een leuke eyecatcher voor elk bureau! Een doosje bevat 50 tweelaagse tissues.

Papieren zakdoekjes
Wat zit er in zowat alle jaszakken en handtassen? Een pakje zakdoekjes natuurlijk. En dat maakt van zo’n pakje een ideaal middel om je bedrijf meer visibiliteit te geven én effectief griep te vermijden. Deze vierlaagse zakdoekjes zitten per tien in een bedrukbare folie die je aan de voorzijde kunt laten bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap.

Even afstemmen met ons team over gadgets op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons vandaag nog!