Johan en Tiny_C-Bright

En toen was er … C-Bright!

Een koekendoos, een gebrek aan kwaliteitsvolle bedrijfskleding en een complete rebranding. Dat vat in het kort het ontstaan van C-Bright samen … Zaakvoerster Tiny blikt terug:

Enkele jaren geleden merkten Johan en ik dat er opportuniteiten lagen in de markt van de bedrijfskleding. We hoorden almaar meer klachten van bedrijven over de kwaliteit van het aanbod van kwaliteitsvolle bedrijfskleding en beslisten om de lacune op te vullen. Daarom richtten we C-Work op, een bedrijf dat gespecialiseerd was in hoogwaardige bedrijfskleding voor elke toepassing.

Beletterde bedrijfskleding

C-work was een succes. Onze klanten waren tevreden over onze producten en dienstverlening, maakten mond-tot-mondreclame en stelden ons almaar meer de vraag om hun bedrijfskleding ook van een logo en belettering te voorzien. En dat was voor ons – en vooral voor mij – geen enkel probleem. Ik deed het zelfs met veel plezier.

16 jaar ervaring

Het stond in de sterren geschreven dat ik ooit iets met belettering zou doen. Ik was als kind al gefascineerd door stickers en had een grote verzameling die ik bewaarde in een koekendoos. De stap naar belettering voor onze klanten voelde voor mij dus heel vertrouwd aan. En dus bouwden Johan en ik ook de pijler belettering en signalisatie uit.

Twee nieuwe pijlers

De volgende fase in onze groei? Klanten helpen met twee nieuwe pijlers om ook hun behoefte aan leuke en originele gadgets én hoogwaardige en duurzame veiligheidskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen in te vullen. En zo evolueerde C-Work stap voor stap en jaar na jaar verder.

Eén naam, veel diensten

Toch was het nodig om te veranderen … De verschillende pijlers waren niet duidelijk genoeg opgesplitst. En dat was soms behoorlijk verwarrend voor onze klanten. Daarom kozen we voor een volledig nieuwe branding waarbij we al onze diensten onder één naam brachten: C-Bright.

Totaalpartner

Door altijd in te spelen op de veranderende behoeften van onze klanten, is C-Bright ondertussen uitgegroeid tot een partner die totaaloplossingen biedt. C-Bright is niet meer alleen Johan en ik, maar een heel team. Onze kwaliteitsvolle dienstverlening op maat, ons proactieve meedenkwerk en onze persoonlijke aanpak worden door onze klanten gesmaakt. Het doet veel deugd om te zien dat je harde werk loont en op prijs gesteld wordt!

Wil je meer weten over ons bedrijf of over onze diensten en producten?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer C-Bright