Duurzaamheid in je bedrijf

Hoe ook jij duurzaamheid opneemt in je bedrijfsmissie

Go eco or go home!

Duurzaam ondernemen, het is een trend waar wij bij C-Bright helemaal achterstaan. Wij maken niet enkel zelf elke dag bewuste keuzes, maar begeleiden ook onze klanten in hun groene richting. Want duurzame relatiegeschenken zijn niet enkel een modetrend, maar een bedrijfsmissie die moed, bedachtzaamheid en originaliteit uitdraagt. Hoe jij duurzaamheid kan opnemen in je bedrijfsmissie? Dat doe je op de volgende manieren.

Lokale samenwerkingen gaan voor

Samenwerkingen uit het buitenland lijken op korte termijn misschien de beste oplossing, maar langdurige zakenrelaties zijn altijd een beter plan.

Denk maar aan de steun die je je medeondernemers biedt, maar ook de milieuvriendelijkheid die ermee gepaard gaat.

Samenwerken met lokale ondernemers biedt dus niet enkel ecologische voordelen, maar ook duurzame relaties voor je bedrijf. Over een win-winsituatie gesproken!

Duurzame relatiegeschenken winnen altijd

Over duurzame relaties gesproken, ook je klanten verdienen af en toe een welgemeende dankjewel. En duurzame klantenrelaties verdienen duurzame geschenken.

Ecologische gadgets zijn tegenwoordig dan ook de enige juiste keuze om je klanten mee te verwennen. Wil je meer weten over jouw opties? Lees dan zeker even onze blog over ecologische gadgets om je naamsbekendheid te verhogen.

In slechts 3 stappen heb jij je eigen ecologische relatiegeschenken in huis. Volg je even mee?

  1. Bekijk de noden van je klanten.
  2. Bepaal de relatiegeschenken die passen bij je doelgroep.
  3. Bekijk hier ons aanbod in relatiegeschenken.

Wil je een volledige checklist voor het opnemen van je duurzame boodschap in je communicatie? Die kan je hier gratis en voor niets downloaden!

Deel je duurzame boodschap

Proficiat! Je mag jezelf een duurzame ondernemer noemen en dat mag gedeeld worden met de wereld. Vind je niet? 

Het zou namelijk zonde zijn dat je zo je best doet om het daarna niet van de daken te durven schreeuwen. Maar geen paniek, je moet niet letterlijk met een megafoon aan de slag. Wat je wel mag doen is je duurzame boodschap verkondigen op je sociale mediakanalen. 

Vergeet ook zeker je gepersonaliseerd drukwerk niet. Je vindt alle opties hier.