Feestelijke relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken voor eindejaar? 8 trends

Nu de straatlichten vroeger aan gaan, de temperatuur langzaamaan daalt en mensen sjaals en mutsen bovenhalen, is het overduidelijk. De winter kondigt zich aan. In geen tijd zullen we met z’n allen onze kerstversiering van de zolder halen en een feestelijk versierde spar in onze huiskamer neerpoten.

Kortom: las het einde van het jaar nadert, maken we ons op voor feestjes. Thuis, bij vrienden, maar zeker ook op kantoor. Wie feest zegt, zegt cadeautjes. En dat vraagt om inspiratie. Wil je dit jaar niet opnieuw de zoveelste fles wijn of doos chocolade geven? Lees dan dit artikel. We nemen je mee naar de huidige trends voor originele relatiegeschenken voor de komende eindejaarsperiode.

1. Een persoonlijke toets

Niks leuker dan een geschenk krijgen dat je op het lijf geschreven is. Of het nu om een klassiek geschenk gaat, zoals een muts, een boodschappentas of een portemonnee, er bestaan heel wat mogelijkheden om zulke items een persoonlijke toets te geven. Originaliteit zit niet enkel in het cadeau zelf, maar ook in de persoonlijke boodschap die je meegeeft met het geschenk.

Een leuk gadget in combinatie met een gepersonaliseerde verpakking, een leuk kaartje of een artikel op voornaam geeft dat tikkeltje meer appreciatie aan je medewerker of klant. Een personal touch geeft hen dat VIP-gevoel. Een positief gevoel dat heel lang blijft hangen en die de ontvanger automatisch aan je merk blijft koppelen.

gepersonaliseerde koffiebeker

2. Duurzame relatiegeschenken

De vraag naar duurzame relatiegeschenken is de afgelopen jaren enorm gestegen. Meer en meer bedrijven willen een relatiegeschenk dat bruikbaar is, mooi blijft en daardoor ook duurzaam is. Bijvoorbeeld een product dat wegwerpmateriaal vervangt, zoals een herbruikbare koffiemok of een katoenen boodschappentas. Al dan niet in gerecycleerd materiaal.

3. Zero waste geschenken

Nu wegwerpartikelen zoals wegwerpbestek, plastic rietjes, drinkbekers enz. worden belast, zijn herbruikbare producten heel erg welkom. Denk aan herbruikbare rietjes en on-the-go bekers. Maar ook de brooddozen en saladekommen zijn heel populair. Tegenwoordig zijn er tal van mooie mogelijkheden in keukenobjecten die perfect dienst doen als origineel relatiegeschenk.

4. Handig voor het thuiskantoor

Sinds thuiswerken z’n ingang vond, is hybride werken de norm geworden in Vlaanderen. Er is dan ook veel vraag naar leuke gadgets of tools om het leven in de home office net iets aangenamer te maken.

Hiervoor heeft C-Bright superleuke gadgets ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een ‘tapler’; een nietjesmachine gecombineerd met een plakbandhouder. Erg handig op kantoor én thuis. Personaliseer het gadget met je bedrijfslogo of zet er een leuke boodschap op. Je hebt meteen een functioneel én origineel relatiegeschenk!

5. Game night, thuis of op kantoor

De feestdagen staan synoniem voor gezellige momenten, met of zonder borspelletjes. Leuk de eindejaarsfeestjes op kantoor op met toffe spelletjes. Wij merken alleszins dat de vraag naar bordspelen of interactieve spelletjes erg is gestegen.

Zo organiseer je een game night op kantoor of thuis

Start de avond met een bijzonder en kindvriendelijk opblaasbaar rendierspel. Eén speler zet het rendiergewei op z’n hoofd en de andere spelers werpen ringen rond het gewei. Plezier gegarandeerd!

Daarna organiseer je een rondje Criss Crass Cross. Hierbij proberen spelers 3 dezelfde iconen op 1 rij te krijgen.

Eens de kinderen naar dromenland zijn vertrokken, is het tijd voor een wedstrijdje Prosecco Pong. Dezelfde regels als het bekende “beer pong” maar dan met feestelijke spumante.

Zo heeft op het einde van de avond elke generatie een leuk spel kunnen spelen!

Een gepersonaliseerde game night

Wil je ook iets tastbaar meegeven zorg dan voor een gepersonaliseerd geschenk. Zoals een fles prosecco in een mooi, op maat gemaakt en gepersonaliseerd doosje.

6. Sfeermakers

Een mooie geurkaars, gepersonaliseerde theelichtjes of decoratie voor de kersttafel. Het zijn allemaal producten om als bedrijf top of mind te blijven te bij je klanten én personeel tijdens de gezelligste periode van het jaar.

Gegeerde decoratie-artikelen waar we steeds meer vraag naar krijgen, zijn kaarsen, name-tags of strooidecoratie voor op tafel. Allemaal herbruikbaar en duurzaam.

Relatiegeschenk-C-Bright-Kerst

 7. Feeststemming

Van een lekker flesje wijn in een gepersonaliseerde houten kist tot party poppers om het feestje pas echt goed op gang te trekken. Na de apero een leuk muziekje op en je kan zelfs een heuse karaoke avond houden met je eigen karaokemachine. Als dat geen origineel relatiegeschenk is!

Feestelijke relatiegeschenken

8. Originele pakketten

Heel leuk en origineel zijn de pakketjes als relatiegeschenk. Denk aan pakketten met aperitiefhapjes, fruit- of ontbijtartikelen. Maar ook de gadgetpakketten zijn in opmars.

Met dat laatste bedoelen we een samenstelling van verschillende artikelen, zoals gezelschapsspelletjes in combinatie met kaarsen, kerstmokken of party poppers. Kortom: een pakket vol artikelen om fijne momenten te beleven. Thuis of op kantoor.

Je maakt er jouw eigen pakket van volgens de behoefte van je klanten en je personeel. Een zen-pakket, een party-pakket of toch iets lekkers? Jij beslist!

Weet je precies wat je als relatiegeschenk of personeelscadeau zal geven dit jaar? Of heb je toch nog keuzestress?

Neem contact op met C-Bright. We maken graag tijd voor je tijdens een één-op-één-brainstormsessie. Wedden dat we samen met het ideale eindejaarsgeschenk op de proppen komen?

Dit vind je vast ook interessant: