Van onbekend naar autoriteit in je vak? Dat doe je zo!

Meer naamsbekendheid voor je bedrijf, dat willen we allemaal. Maar wist je dat een klant 7 keer met je bedrijfsnaam in aanraking moet komen om effectief over te gaan tot een samenwerking? Dat lijkt veel, maar niet met C-Bright aan je zijde. Met deze tips ga je in no time van onbekend naar autoriteit in je vak. Let’s go!

De online zichtbaarheid van je bedrijf

In een wereld waarin je zichtbaarheid op sociale media de kroon draagt en je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, lijkt het niet altijd even gemakkelijk om in het oog te springen bij je potentiële klanten. Je ziet je concurrenten prominent aanwezig op alle kanalen en probeert hen bij te benen. Maar als je heel eerlijk bent, moet je toegeven dat dat niet jouw core business is, toch?

Jij doet veel liever waar je goed in bent en waarmee je het leven van je klanten kan verrijken. Hebben we gelijk? Maar om een autoriteit in je vak te worden, moet je nu eenmaal online aanwezig zijn voor die felbegeerde zichtbaarheid. 

Maar wat als…

… je je klanten en/of medewerkers voor jou zou laten spreken en zo je online zichtbaarheid verhoogt?

Onmogelijk? Nee, hoor. 

Word werkgever van het jaar!

Je medewerkers werken dag in dag uit om jouw visie tot leven te brengen. En een deel van die visie is dat jouw naam dé go-to wordt in je business.

De eerste stap die daartoe leidt, is het in de bloemetjes zetten van jouw team. Yep, that’s right! Zij verdienen het om af en toe een schouderklopje te krijgen in de vorm van een cadeautje. Dat daar dan ook toevallig de naam van je bedrijf opstaat en je medewerkers hun cadeau vlijtig delen op hun sociale media, is mooi meegenomen.

Je kent waarschijnlijk het gezegde: Happy wife, happy life. Wel, hetzelfde geldt voor je klanten. Zij zijn namelijk de reden waarom jij elke dag met volle goesting opstaat om er weer in te vliegen.

Een bedankje af en toe is dan zeker niet misplaatst. Ook zij zullen gegarandeerd hun vreugde willen delen via Instagram, Facebook en LinkedIn.

Strooi je naam in het rond als confetti!

Ben je klaar voor een van de oudste trukken van de foor? ‘Vergeet’ af en toe eens een gadget met je naam op.

  • Ben je bij de tandarts? Oeps, laat snel even je pen in de wachtkamer liggen.
  • Net een afspraak bij de kapper gehad? Het kan zijn dat je paraplu met het logo van de zaak nog aan de ingang staat.
  • Ga je naar de winkel? Gebruik dan herbruikbare shoppers om je boodschappen te dragen deel ze gewoon gratis uit.

Onze tip: Begin klein met gepersonaliseerde balpennen. Je zal zien hoe gemakkelijk je ze ‘kwijtraakt

Denk je nu: ‘Yes, hier kan ik wat mee’, maar ook ‘ik wil meer’? Say no more. Download hier ons gratis 5-stappenplan voor meer autoriteit in je vak. Zo ga je van onbekend naar autoriteit in je vak!