man en vrouw met kledij van hakro

C-Bright haalt Hakro in huis

C-Bright heeft zijn merkenportefeuille uitgebreid met een topper. Vanaf nu kun je ook de hoogwaardige en comfortabele bedrijfskleding van Hakro bij ons bestellen. Dit duurzame merk staat voor fair wear en heeft zijn strepen ruim verdiend.

50 jaar ervaring in bedrijfskleding

Hakro is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van promotioneel textiel en bedrijfskleding. Kwaliteit en draagcomfort kenmerken de bedrijfskleding van Hakro. Bovendien hecht Hakro er veel belang aan om een maximale levensduur van hun kledingstukken te verwezenlijken door steeds voor de beste materialen te kiezen en zelf aan de slag te gaan met het ontwerpen van eigen typen naden en voeringen. Door in te zetten op hoge kwaliteit, werkt kiezen voor bedrijfskleding van Hakro ook kostenbesparend voor je onderneming aangezien de veiligheidskleding langer mee gaat en de werkkleding van je medewerkers dus minder snel aan vervanging toe is.

Bedrijfskleding op maat van jouw werkzaamheden

Wist je dat Hakro aan de slag gaat met maar liefst 10 verschillende materialen in hun bedrijfskleding? Zo zorgen ze ervoor dat de werkkleding voor jouw team optimaal afgestemd is aan jouw werkzaamheden. Met meer dan 51 kleuren in hun assortiment, zit er zeker voor ieder wat wils tussen. Bovendien is het een van de weinige merken die kleuren doortrekt over zijn hele productgamma. Je bestelt vanaf nu dus je T-shirts, polo’s, hemden, sweaters of hoodies in dezelfde kleur. Ook de pasvorm is steeds te kiezen: heb je liever getailleerde bedrijfskleding? Of draag je liever een ruimer model? Ook hier voorziet Hakro een ruime keuze: van XS tot 6XL kan je voor je volledige team bedrijfskleding op maat voorzien!

C-Bright is heel trots om dit honderd procent pure kwaliteitstextiellabel aan zijn assortiment toe te voegen.

Wil je meer weten over hoogwaardige en comfortabele bedrijfskleding?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer C-Bright