C-Bright Sign All Green mok en balpen coronaproof relatiegeschenk

Coronaproof relatiegeschenk? 5 populaire gadgets

Wat was het een bewogen jaar met al die corona shizzle! Na een jaar van stilte en onzekerheid ontwaakt gelukkig het ‘normale’ leven geleidelijk opnieuw. We beginnen weer stilletjes te dromen van netwerkevents, opendeurdagen, beurzen en teambuildingmomenten. Ook bij C-Bright heeft Covid-19 veranderingen teweeg gebracht. Zo merken we o.a. dat de vraag naar gadgets en relatiegeschenken het laatste jaar veranderd is. In deze blog vertel ik je graag welke 5 producten het perfecte coronaproof relatiegeschenk zijn.

Gepersonaliseerde waterflesjes

Gepersonaliseerde waterflesjes zijn het ideale coronaproof relatiegeschenk om meer naamsbekendheid te verwerven bij klanten en prospecten.

Denk bijvoorbeeld aan garages die de gepersonaliseerde flesjes in de wagens plaatsen tijdens een onderhoudsbeurt zodat je na het ophalen van je auto met een fris drankje de baan op kan. Ook is dit product erg populair bij kapsalons en schoonheidsinstituten die hun klanten extra in de watten willen leggen. Of je nu je merk onder de aandacht wilt brengen, een gepersonaliseerde boodschap wilt delen of een nieuw product wilt promoten, de mogelijkheden met deze waterflesjes zijn eindeloos.

Gepersonaliseerde waterflesjes_coronaproof relatiegeschenk

Gepersonaliseerde drinkflessen

Drinkflessen zijn al een tijdje erg populair dankzij de steeds groter wordende aandacht voor het milieu. Dankzij corona krijgt de gepersonaliseerde drinkfles een tweede grote opmars als het ideale coronaproof relatiegeschenk.

Bovendien is het aanbod aan flessen nog uitgebreider geworden. Op zoek naar gewone drinkflessen of geïsoleerde flessen die je drank urenlang koel of warm houden? Voor elke stijl en elk budget is er wel een drinkfles. Bovendien kunnen de flessen zelfs voorzien worden van de namen van uw klanten of medewerkers.

Een van onze toppers is onderstaande fles van Dopper die je drankje 24 uur koud en 9 uur warm houdt. Leuk detail? Het ingewerkte glaasje waarmee je jouw drankje in stijl kan opdrinken. Een coronaproof én erg gebruiksvriendelijk relatiegeschenk dus?

Gepersonaliseerde drinkfles_Coronaproof relatiegeschenk

Umami giftboxen

Omdat me-time en herbronnen nog steeds hoog op ons prioriteitenlijstje staan, is het een goed idee om je medewerkers te bedanken met een leuke umami-giftbox . Zo krijgen ze waardering voor hun extra inspanningen en flexibiliteit tijdens deze lastige periode.

Bij C-Bright kennen we een enorme vraag naar dit soort relatiegeschenken. Deze zijn stuk voor stuk gemakkelijk te voorzien van een bedankkaartje of een sticker met je eigen boodschap om je geschenk een persoonlijke toets te geven.

Onze Umami giftboxen zijn beschikbaar in 2 formules: Handcare en Bodycare. En dit telkens in 4 geuren.

Klinkt dit interessant maar ben je niet zeker welke geur je medewerkers helemaal tot rust zou brengen? Contacteer ons team even en we bezorgen je graag 4 gratis staaltjes van onze producten.

Umami me-time coronaproof relatiegeschenk

Recycled balpen

De recycled balpen is een all-time favorite onder de (coronaproof) relatiegeschenken. Aangezien meer en meer bedrijven bewuster omgaan met het milieu zijn gerecycleerde pennen het ideale geschenk voor klanten en prospects.

Wist je bovendien dat een balpen gemiddeld in de handen van 7 verschillende personen belandt? Het is dus dé manier om je bedrijf in de kijker te zetten en te zorgen voor extra naamsbekendheid.

De recycled balpennen in ons assortiment zijn van Europese makelij en zijn vervaardigd uit suikerriet. Het verschil tussen onze gerecycleerde balpennen en pennen geproduceerd in het Verre Oosten? Met de onze schrijf je ongeveer 4 à 6 km terwijl je met een pen van het Verre Oosten slechts 500 meter schrijft ?

C-Bright Sign All Green mok en balpen coronaproof relatiegeschenk

Picknick-dekens

Tijdens de verschillende lockdowns het voorbije jaar was er één constante: dat we alleen buiten mochten samenkomen. Veel van onze klanten hebben hierdoor de wondere wereld van het picknicken ontdekt.

En omdat picknicken ook in stijl kan, zorgden we voor een uitgebreide keuze aan picknick-accessoires in ons assortiment zoals deze fantastische dekentjes.

Dankzij dit coronaproof relatiegeschenk picknick je prettig en comfortabel. Aan de bovenkant zijn de dekentjes van fleece waardoor ze lekker zacht zijn. Aan de onderkant zijn ze dan weer voorzien van waterbestendig materiaal zodat je picknick party niet in het water valt. Bovendien kan je ze gemakkelijk oprollen waardoor ze perfect in je fietsmandje passen? Een eventuele combinatie met een koeltas of rugzak zorgt voor een unieke picknick ervaring.

Picknickdeken_Coronaproof relatiegeschenk

Bij C-Bright testen we de producten in ons assortiment natuurlijk ook zelf uit. Dit stelt ons in staat om de beste kwaliteit te garanderen voor al je relatiegeschenken, klantenbedankjes en gadgets.

Nood aan een betrouwbare partner voor al je coronaproof relatiegeschenken?

Contacteer ons team vandaag voor een vrijblijvende offerte!