product van nikwax

Nikwax, hét merk voor reiniging en impregnatie van je bedrijfskleding

Hoe heb ik zo lang mogelijk plezier van mijn bedrijfskleding en hoe kan ik mijn bedrijfskleding optimaal reinigen? 

Die vraag krijgen we bij C-Bright heel vaak. Onze klanten investeren in hoogwaardige, duurzame en comfortabele bedrijfskleding die hun veiligheid en/of professionele zichtbaarheid verhoogt … en ze willen er dan natuurlijk lang van kunnen genieten.

Ons advies? Investeer in kwaliteitsvolle producten voor reiniging, impregnatie en onderhoud. Zo blijft je kleding in topconditie. Maar dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want het aanbod aan producten is heel groot en inschatten welke producten van goede kwaliteit zijn, is soms een uitdaging.

Dus adviseren we het merk waarmee wij zelf de beste ervaringen hebben: Nikwax. Een merk met een uitstekende reputatie dat zijn degelijkheid al heel vaak bewezen heeft.

Nikwax voor kleding en schoenen

Nikwax heeft gebruiksvriendelijke en ecologische reinigings-, impregneer-, en verzorgingsproducten die de levensduur van kleding en schoenen verhogen. Vooral waterdichte, winddichte en ademende technische stoffen die in een actieve context gedragen worden – zoals een werk- of sportomgeving – hebben baat bij Nikwax.

Optimale prestaties

In een werkcontext kan kleding vaak erg vuil worden. Gebruik je een conventioneel wasmiddel? Dan heeft dat na verloop van tijd invloed op de waterafstotende laag van je kleding.

Nikwax-wasproducten reinigen je bedrijfskleding en zorgen ervoor dat de technische eigenschappen van de textielstof behouden blijven. Bovendien revitaliseren ze de waterafstotende laag zodat je kleding zijn kwaliteiten blijft behouden en optimaal blijft presteren. Heb je kleding waarvan de waterafstotende laag aangetast is? Dan kun je Nikwax-producten zelfs gebruiken om die laag beetje bij beetje te herstellen.

Onze tip voor een perfect resultaat

Als je kleding impregneert met Nikwax-producten, moet je ze eerst wassen met een Nikwax-wasmiddel. Conventionele wasmiddelen zijn te rijkelijk. Ze voorkomen dat de poriën van de kleding goed opengaan of laten ze zelfs dichtslibben. Dat heeft een negatieve impact op de impregnatie. Nog een tip voor wie kleding impregneert: respecteer altijd de wasvoorschriften. Zo ben je zeker van een perfect resultaat!

Wil je meer weten over Nikwax-producten of over de diensten van C-Bright?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer C-Bright